...za web dizajn postoji poforum,a za obradu grafike,crtanje i sl. podržavam...
Da
Ne
Mislim da nema previse zainteresiranih
Svejedno
Nedavno sam pitao svima nam dragog Zappana sto misli o tome da se caffe.mobilu doda novi forum koji bi se bavio tematikom obrade grafike na kompjuteru, web dizajnom, tehnikama crtanja i raznim tutorialima pa cak i ako netko ima neke radove pa bi to htio podijeliti s nama. On mi je rekao da je sve to moguce ako se pokaze da na forumu postoji odredjeni broj zainteresiranih. Znaci, neki interes... Jer forum je vec odmakao od tematike Mobil magazima (ne mislim pod ovimnista lose, cak sve najbolje)
Ja bi najradije da se napravi anketa na ovu temu pa da se narod izjasnii sam sam svjestan kolko na netu ima tutoriala za photoshop, foruma takodjer ima ali nisu na hrvatskom.. Neznam, meni bi se svidjelo kad bi se aktivirao jedan ovakav projekt.
E pa sad me zanima sto vi mislite o tome?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
...za web dizajn postoji poforum,a za obradu grafike,crtanje i sl. podržavam...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
podržavam
samo neznam koliko se ljudi na ovom forumu bavi time,odnosno-šta će ti forum sa par diskutanata
@Eminem - Znam, vidio sam ali kolko vidim nije bas aktivan....
@niten - uvijek medju nama leze pritajeni talenti.
ja podržavam
Ja sam za!!Ja se bavim računalnom animacijom pa se slažem!!!
ja sam za posto se i sam tu i tamo bavim time
ovo ću odmah malo komentirati...
ako je riječ o grafici i dizajnu grafičkih elemenata za web, onda nema potrebe za novim forumom. te diskusije pripadaju u http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=52 i ne vidim potrebu otvaranja još jednog foruma u kojem bi se o tom istom razgovaralo.
ako je riječ o profesionalnoj grafici za izdavaštvo, tehnikama crtanja, izradi nekakvih računalnih crteža kao umjetnost, kao hobi i zabava, zatim o 3-D modeliranju i animaciji, čak i CAD programima i tako tome slično, onda taj forum podržavam. sve za web pripada u link gore...
Tako i ja to zamisljam.Izvorno postao zappan
A sto se tice weba slozit cu se s tobom, imamo vec jedan forum...
ja bih podrzo da znam tocno da ce bit likova koji ce redovno postati i napravit taj podforum zanimljivim i za one koji nisu bas dobri u grafici itd. ne da bude taj novi podforum par team u prvih tjedan dana i poslije mrtvo....
It's nice to be important, but it's more important to be nice
S prvim dijelom se slazem a drugi u potpunosti podrzavam cak imam i dobru podlogu sto se tice CAD programa odnosno konkretno AutoCAD-a posto sam diplomiro gradevinu.Izvorno postao zappan
I ja sam za
ne slazem se. postoje odredjeni forumi za takvo sto. ako me nesto zanima otici cu na taj forum i saznati sve iz prve ruke, dobiti pouzdanu informaciju. mislim da je ovaj forum vec dovoljno napustio granice glavne tematike i sve sto dalje i dalje ide mislim da je nepotrebno i suvisno, unistava se karakter foruma. jos samo fale podforumi tipa 'ljubavni zivot', 'politika', 'moj vrt'...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja sam za grafiku! Forever.. Vi vant grafika forum!!! A ako ne ima da mi svi pod obavezno kupujete magazin Error jer tamo možete naučiti raditi u Photoshopu, Flashu.. Za daljnje informacije kljiknite na moj signature.. Ili pak pitajte našeg dragog Darka, također vjernog urednika našeg Errora..
možda je rođena s tim, a možda je to ČERNOBIL... :)
kakve sad ima veze što je forum prešao svoje granice,što više podforuma to više korisnika
pa *ebemu nije cilj da bude sto vise korsinika nego sto kvalitetnijih topica, vezanih uz sam naslov samog foruma: cafe.MOBIL.hr netreba nam jos jedan 'all in one' forum tipa www.forum.hr
ja se slažem!treba što više topica,svako se pronađe u nečemu!mene to npr zanima makar se nekontam u to ali kontam da bi iz tog foruma mogao saznati svašta korisno!
sigurno da bi, ali ovo nije jedini forum na internetuvec sam rekao da postoje forumi koji se bave grafikom, odes tamo i na konju si
potpisujem, ionak je podforum o web designu tri livade , a nigdje hlada....dosta je i ovo kaj imamo.
hm... što ljudi rekoše stoji - prema sadašnjem stanju, teško da bi se našlo korisnika koji bi imali tu što reći, iako ima interesenata koji bi htjeli nešto naučiti. no, izgleda da ne bi imali od koga. tako da za sada sorry, ali ništa od toga. ako se skupi u nekom trenutku ljudi koji znaju i žele o tom pričati možemo ponovno razgovarati, do tada teme mogu u kafić ili računala - ostalo.
Bookmarks