Dobar dan!!!!!
Evo ja sebe predlažem za moderatora "Melodije # Slike # Logos"
Mislim da bi mogao malo oživit taj forum, usput nitko još nije moderator tog područja.Najviše me i zanima to područje.Ajde dajte svoja mišljenja.
da
ne
Dobar dan!!!!!
Evo ja sebe predlažem za moderatora "Melodije # Slike # Logos"
Mislim da bi mogao malo oživit taj forum, usput nitko još nije moderator tog područja.Najviše me i zanima to područje.Ajde dajte svoja mišljenja.
Kao prvo, dogovor je da se moderatori ne predlažu sami, a kao drugo, ti ne moraš biti moderator da bi oživio neki forum. Kada će drugi (vjerojatno moderatori) vidjeti da se trudiš, kandidatura će doći sama od sebe.
...Izvorno postao Dark
...
..."zeus",koliko sam vidio,dosta si,kako da kažem,brz na okidaču po pitanju pisanja...ponekad zamaraš na postovima koji nisu potrebni...ujedno si i novi na forumu pa te ne podržavam za moderatora...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
zappan je lijepo napisao da možemo predložit sebe ili nekog drugog
Slažem se s darkom i eminemom, još si poprilično zelen zeus, off topičaš, bacaš post za postom bez edita, a to nije nešto što se od moderatora očekuje...ima tu i dosta zamornog štiva kako je eminem primjetio, vidi se iz toga svega da si još mlad, tako da ja za sada mislim da nisi baš za moderatora...
Uostalom, malo se angažiraj u tom forumu, budi konkretan u svojim postovima, ali nemoj sad navalit i zagušit nas sa time, treba dobru mjeru naći... imaš još za učiti, ali ako je volja uz trud tu onda će s vremenom ljudi to prepoznati i možda te netko kandidira...
I zapamti, ne treba se biti moderator da bi se doprinjelo forumu.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Whiteboy je sve napisal.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
netrebate više komentirat predomislio sam se![]()
Bookmarks