E vidiš to bi bilo fora zato što većina threadova ima veze tamo o tome
dakle ovo nije nikakav poseban prijedlog,nego da se u več postoječi forum doda ova zadnja riječ java,i sukladno s time imam sticky temu iz symbian foruma Najveći download thread s Java igricama koja bi u dotični forumu više pasala kao sticky nego u symbianu,a da šiletov trud nebude zapostavljen.hvala
E vidiš to bi bilo fora zato što većina threadova ima veze tamo o tome
I to i da odma iskoristim temu (nece se Sodom ljutit) gdje su nestale postojece teme iz symbiana na to mislim na fixove, symbian theme mislim ovako kad se nesto pomakne i onda kad zelim nesto azurirat moram kao manijak trazit okolo i neide preko searcha jel jednostavno nemogu nas temu s themama.
Mislim da bi morao postojati neki sistem obavjesti ili cega vec jel ovako bas nije najbolje rijeseno.
ovako,u symbian forumu ima previše sticky-nepotrebnih tema i to sam zajedno sa cyberphearom doso do zakljucka da treba smanjit,tema koju trazis je ovdje: ( http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ighlight=patch ) ...potrebno je samo napravit mali search u symbian forumu a styckiji tips&trics-6600 je odsada u tips n trics forumu gdje joj je i mjesto a stychi irc vodič je u internet stuff gdje je postavljena kao sticky,no ovo uopče nije tema ovog threada,več jedan najjednostavniji prijedlog
O.k. slazem se s prijedlogom sto se tice dodavanja Java u naslovu.
A sto se tice drugog dijela posto vidim da se ljutis necu da te morim.
...i što onda, sve teme slati u taj dio...neka ostane ovako kako i je...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ma na Eminem to bi bilo sam općenito za javu a ostalo u forume SE,Nokia...
odkuda ovaj zaključak?!...i što onda, sve teme slati u taj dio...neka ostane ovako kako i je...
...pa ipak ima tema koje su stare, a skoro su svi navikli na to da se o Javi piše na onom mjestu gdje i je, jer je i na vidljivom mjestu...
ehehe.. a "MMS # EMS # xMS# Java"? kaj sad s tim? nećemo javu imat na dva mjesta....
istina,nisam uopce primjetio,my bed![]()
Ja imam drugi prijedlog: Melodije # Slike # Logos # Video
Pošto sve više mobova prikazuje i video isječke, mislim da bi u taj forum trebali ići i linkovi za neke clipove...
...mislim, ovo je gotova stvar pa bi bilo pametno ovo...
ovo s videom je dobra ideja.. to spada u multimediju i pripada dakle u taj forum...
nego, vratimo se još na javu... vidim da thread s java igricama visi u symbianu gdje mu definitivno nije mjesto jer symbian je operacijski sustav, a java je tek platforma za aplikacije i igrice i tako to, te je neovisna o operacijskom sustavu...
trenutno je java u tehnologijama skupa s MMS-om i SMS-om što i nije najprirodnije rješenje. razmišljam o tome da se java možda izdvoji od SMS-a i MMS-a i postavi zasebno, ili u tehnologije, ili u mobilne telefone - općenito... ili ako imate bolju ideju, predložite. u svakom slučaju, zanima me vaše mišljenje o tome gdje i kako s javom za mobilne telefone....?
Možda u Mobilne telefone - opčenito jer ipak je to sastavni dio skoro svih mobitela, a i dosta je velika međusobna kompatibilnost.
sticky java igre sam preselio u MMS # EMS # xMS# Java i pritom obavjestio eminema na kojem ostaje izbor zeli li ili ne postavit istu temu za sticky.
...kad sam malo sagledao situaciju, pa bilo bi dobro Javu stavit zasebno, znači bez ičeg drugog... i to u Mobilne telefone - općenito...trenutno je java u tehnologijama skupa s MMS-om i SMS-om što i nije najprirodnije rješenje. razmišljam o tome da se java možda izdvoji od SMS-a i MMS-a i postavi zasebno, ili u tehnologije, ili u mobilne telefone - općenito... ili ako imate bolju ideju, predložite. u svakom slučaju, zanima me vaše mišljenje o tome gdje i kako s javom za mobilne telefone....?
...to je riješeno, a ako bude razdvajanja Jave, tema će se opet selitisticky java igre sam preselio u MMS # EMS # xMS # Java i pritom obavjestio eminema na kojem ostaje izbor zeli li ili ne postavit istu temu za sticky....
svi bi se samo nekam selili? ima netko useljivu kuću ili stan okolica alpa?(pola plačam odmah drugu polovicu ...........
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
...čuj, ako nemaš komentara na temu, bolje onda šuti (koliko god te to navodilo da blesneš nešto glupo - ali ja se ne smijem)...Izvorno postao Vuxs
..."zapp", i što ćemo onda...
pa gledam ja taj forum SMS, MMS i java... nije nešto preopterećen... java je nešto što smatram da je zgodno izdvojiti, da se na jednom mjestu nađu linkovi na aplikacije, igrice i slično...
tada nam ostaje SMS i MMS koji i nisu nešto jako napete teme za posebne razgovore o njima, pa bih to utopio u mobilni telefoni - općenito bez posebnog podforuma, plus da fixni SMS ide u fixne operatere (ono malo tema što ima) i ima par tema koje bi pripadale u melodije # slike # logos # video....
tako da je moj prijedlog na sve ovo:
a) melodije # slike # logos dobiju još i # video
b) java se izdvaja kao poseban podforum u mobilni telefoni - općenito i namijenjena je softveru i igricama i slično...
c) SMS i MMS koji ostaju izdvajanjem jave iz SMS # MMS # Java prestaju postojati, a teme se prebacuju u mobilni telefoni - općenito (uz gore navedene iznimke)
moderatorske dužnosti su riješene jer su i tako ti forumi u eminemovoj nadležnosti, tako da je samo njemu stvar pregrupirana.
ako ima primjedbi, slobodno, meni se ovo trenutno čini najboljim rješenjem...
*s ovim se slažem...*
@zappan bolje sve utopi u jedno Melodije#slike#java#video#SMS#MMS
...sve 5...podržavam, nema problema...Izvorno postao zappan
Mislim da je to najbolje rješenje.Izvorno postao Eminem
obavljena reorganizacija: http://cafe.mobil.hr/announcement.ph...ouncementid=22
Bookmarks