predstavljanje je blizu,a većina specifikacija je skoro pa poznata...
155 x 75 x 7.6 mm
Super AMOLED,6.4" 1080 x 2280(HDR10)
Snapdragon 855,256 GB, 8 GB RAM or 128 GB, 6/8 GB RAM
Kamera 48 MP, f/1.8+12 MP+TOF camera
Baterija 3500 mAh(32W Charging)
Fingerprint (under display)
Na kraju ispale drugačije specifikacije:
157.5 x 74.7 x 7.6 mm
Super AMOLED, 6.39" 1080 x 2340 (HDR10)
Snapdragon 855, 64/128 GB, 6/8 GB RAM
Kamera 48 MP, f/1.8 + 16 MP, f/2.2, 13mm (ultrawide) + 12 MP, f/2.2, 54mm (telephoto), no OIS
Baterija 3300 mAh (27 W Charging)
Fingerprint (under display)
Sve u svemu, pogledao sam sad reviewove i mobitel je smeće, razočarao sam se.![]()
Nema ois pa oni nisu normalni..
s obzirom na cijenu nije loše,ali kamera nema OIS,baterija je mogla biti i veća,a u kutiji je 18W punjač,ne i onaj 27W koji reklamiraju...
review
Notch ostaje dok Apple ne izmisli neku vecu glupost.
S OISom su definitivno podbacili, na telefonu te kategorije je to danas standard
Ima samsungov superamoled ko na M30 pa ajd al nema ois, nema stereo zvucnike, ma sramota. Cak pocophone ima stereo..
![]()
Eto, sve rečeno. Platforma je neznatno jača, a ostalo je sve downgrade. Memorija isto, pa 64/128 GB kombinacija je bila standard za high end još 2017. godine. USB 2.0 port u 2019. godini?! Pa oni nisu normalni...
Treba biti povoljan cijenom pa se koriste ostaci
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Pa USB 2.0 imaju svi osim samsunga koji ima 3.1.. i mozda jos koji ne- kineski flagship ima 3.1..
Op6t takodjer 2.0
Kod mene Mate 10 ima USB 3.1, a model je iz 2017. godine! Baš se osjeti razlika u brzini kad prebacujem s Mi Maxa i s Matea.
A ljudi vecinom koriste cloudove pa im to nije bitno.. al da je glupo koristiti 2.0 u 2019, je.
Jos kad vidim ove strsece kamere najezim se. Kako to izgkeda lose.
Nakon mi8 jos jedan mi koji necu kupiti zadnje sam imao mi6..
mene samo MIUI smeta,ovo se još nekako i pregrize....
Ma i meni se ne svidja, osim toga citao sam da miui ima spywarea..
Uzeo bi to al odma unlock i root te lineageos.
MIUI je jedino što valja na njemu, a Android je sam po sebi spyware.![]()
Svaki OS je onda spyware. Samo ovisi kome prodaje tvoje info. Kinezima i rusima ili amerima..
Točno, zato ne valja upirati prstom u jednog.
Znaci isto ti je jel te spijunira komunisticka drzava kina, gdje djeca rucicama skazu xiaomije za 1$ placu, ili koreja gdje roboti sastavljaju smartphone, ili amerika.. dobar si hahah..
Da, kinezi nude rucni rad za manje novca, uzas jedan. Izbjegavam kupovat sve kinesko ako imam izbor jer ne zelim podupirat suvremeno ropstvo i firme u vlasnistvu totalitarnih rezima.
Zanimljiv stav za nekog tko je do jucer imao kineski mob, a ovo cita s designed in california and made in china ajpeda. Sta se pobogu dogodilo?
Sent from my SM-N960W using Tapatalk
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma kratko sam ja imao kineze. Svakog max 2 mjeseca i u prodaju...
Kolko para tolko muzike..
tebi je baš dosadno....aj tamo u Samsung temu pa laprdaj do mile volje...![]()
Bookmarks