Mrak
....
Bome jako lijep dizajn. Gdje je ušni zvučnik?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
- Cantilever piezoelectric ceramic acoustic technology replaces the traditional earpiece speaker, allowing you to listen to calls without the earpiece
- Ultrasonic proximity sensor hidden behind the display, replaces traditional infrared proc sensor
ima neki keramički akustični sustav
Mi6 Black
Prognoziram brdo slucajnih touchova dlanom dok tipkas ili palcem potezes notifikacijeLipo je to sve, ali praksa je druga stvar.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Sviđa mi se mobitel, samo možda su mogli staviti ,malo manji ekran i nešto nižu cijenu ..ali u svakom slučaju, liči mi na pravu zvijer od moba
Ako ništa drugo, ova firma je pokazala da se može prekinuti dominacija Applea i Samsunga i njihovo copy-paste kad se dizajna tiče i svakako su dobili moju naklonost. Ovo je velik iskorak za bilo kojeg proizvođača smartfona danas... nešto novo napokon!
Iako, to nije mob koji će se proizvoditi za široke mase i za kojeg će se raditi liste čekanja.
Prevelik, nespretan za rukovanje, sklizak. Vjerojatnost pucanja ekrana je ovdje vrlo velika (sjetimo se LG G3). Ali meni se jako sviđa. Inače mi je "tiha patnja" smartfon koji ima veći donji bazel, a što manji gornji tako da je ovo-to!
U Mobisu!
Isto sam misljenja da svaki brand koji ima ambcija kad dođe na željenu razinu, da ce cijene bit li la za isto/slicno ponuđeno
sent via LG G5
evo ga na Gearbest za 659$...preorder naravno![]()
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Skoro pa džabe :-)
negdje sam pročitao da je u kini plano dok kažeš keks![]()
Pa nije me začudilo! Napokon model koji se ne kolje s ponkurencijom gdje staviti home tipku, gdje će biti otisak prsta itd.
Ovo je radikalno, a u moru istih smartfona, naravno da ovaj dizajn privlači narod.
Ne znam, možda mi se u realnosti bude činio ružan, prevelik... što ja znam, ali za sada evo i ja čekam da dođe na tržište.
U Mobisu!
ne može bit prevelik.to ti se čini samo.zapravo je dimenzija jednog prosječnog modela sa 5,5" ekranom...
Ali, najviše me kopka kvaliteta razgovora, evo iskreno. Do sada uvijek neke smetnje, šumovi... rijetki su trenutci kada normalno čujem sugovornika.
Gotovo svi modeli osim high-end Xperia koje su zbilja bile dosta jasne.
U Mobisu!
Koliko znam Gearbest daje 1god.garanciju...
Odlično što imamo ovlašten servis za Kineze.
Samo, cijena je paprena, čak i za nazovi, slabiju verziju!
U Mobisu!
A jel prizna taj servis garanciju ako narucis sa recimo Honorbuya ili Gearbesta
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Bookmarks