Samsung nam 20.2 predstavlja jubilarnu 10.generaciju svoje najprodavanije serije...
Zasad je poznato da će biti pokretani Exynos 9820 i Snapdragon 855 procesorima,svi će imati rupu u ekranu u kojoj će naravno biti smještena kamera,a navodno bi mogao biti predstavljen i X model sa podrškom za 5G...
Priča se i o čak 4 stražnje kamere,ali to još nije potvrđeno...
S10 i S10 Plus će imati in screen fingerprint,a Lite model će imati klasičan sa strane.
info
Cijene će se kretati od navodnih 780 do čak 1600EUR za najjači model S10 plus sa 1TB memorije i 12GB RAM.U prodaju bi trebao krenuti 8.3.2019.
![]()
1600 eura... da vidimo, mobitel ili mobitel+tablet+laptop
Mislim, cijene su postale nevjerojatne, sve me strah koliko će Note 10 koštati...
Ako ništa, možda razmislim o S8![]()
senzor otiska sa strane, svašta, trebao je ostati odozada ako već nije naprijed.. koješta..
ova cijena od 1600€ je za prvi mob sa 5G mrežom..
ostali će biti regularna cijena..
Moja topla preporuka note 8...
Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk
Koji Bog će im ovolika rupetina za dvije kamere u desnom uglu S10Plus... ne sviđa mi se. Još na svijetlom wallpaperu ko šaka u oko.
Vidim da su ostali vjerni jajolikom obliku i edgeu što već postaje malo zamorno.
Na YT najavljuju kao ponovnu "revoluciju" u svijetu smartfona, ali osim tanjih bezela, ja tu ne vidim neke bitnije pomake.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Istina. I meni vise pase ravan a ne edge ekran.. zato cekam vidjet S10 lite koji je ravan..
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Đizs krajst, 400 evra za Note 8 se čini kao prilično dobar deal...
Meni isto. Problem je što je single SIM. Ne kužim baš previše Dojč šprahe, nešto naklapam, ali ovaj nije Duos.
Za 5-6 radnih dana je kod novog vlasnika. Cijena cca 3000kn. Bez troškova dostave. Deal from dream!
U Mobisu!
Odlicni oba. Malo te rupe za kamere bodu u oci..
Meni se najvise svidja S10e, manji i ima ravan ekran..
Da, bodu u oči na ovom glupom wallpaperu. Kad staviš neku tamniju sliku i uključiš dark mode, neće se ni vidjeti, a baterija će dulje trajati.![]()
Samo da se pohvalim da sam jučer čakao po sva tri primjerka![]()
...dojmovi je wow, a da su skupi jesu i to duplo no što bi trebali biti. Gušti ih je držati, lijepo djeluju, fluidni, kamera (efekti)... ona "prava" Samusungova S serija.
p.s. pojavit će se i 5G varijanta S10 i neće biti za hr tržište
Zadnji uredio HCSC : 22-02-2019 u 12:32
HC4L
LED notifikacija izbačena. Čuj to!
U Mobisu!
da, to nisam ni skužio.. ok ja volim aod , pa nema veze..
Prednaručio crni - plus model, čujemo se 08.03.![]()
Gdje i za koju cijenu? Vidim da ima S10+ Duos 512 GB za 1250 eura u Austriji. Nisam gledao sve trgovine, možda ima i povoljnije.
Tele2...ispast ce me ravno 6000 kn, s time kad prodam one slusalice koje se dobiju gratis, cak i nesto manje..
U T2 webshopu je oko 7300 S10+.
U Mobisu!
Ja bum ih gledao za par mjeseci kad cijena malo padne. Tak sam S9 kupil za 5000 kn u domenici. Impresivan trio strojeva sa mnogo noviteta i kak kazu huawei i xiaomi ili op imaju isto to za manje novaca, ipak nije to ISTO TO. samsung smislja i ima najnoviju tehnologiju kod svoje s serije smartphonea i to ga svrstava u sam vrh.. i apple je tu poceo stekati.
Ovo je zanimljiv video inace od lika koji je apple lover..
https://youtu.be/LJ-TlwaAEq0
pa pričeka P30,OP7 Ili Mi Mix 5 pa ćemo onda pričati.
mene S10 uopće nije impresionirao...
preskupi,rupetine u ekranu,kamere možda ili ništa bolje,nikakvih wow stvari,samo smo dobili još veći broj modela i memorijskih opcija....
Xiaomi me nemre impresionirati jer mi se uopce ne svidja. Klizni telefon ne zelim. Jedino sto valja je chipset i baterija a ostalo je srednja zalost.
O one plus ili prepakiranom Oppu imam svoje misljenje. Radije uzmem samsung koji je zapadnjacki proizvod (juzna koreja)
Nije mi nikad sjeo nijedan kinez a imao sam ih 5-6 i sve bili "flagshipi"..
Tak da evo tipkam sa starog S7 a zeni sam dao S9 a sad cekam kaj bum osmislio. Na S7 imam teamxykings lite rom i Moro 4.6 kernel i uzivam u old school mobu. Ne svidja mi se osobno nijedan mob sa full ekranom. S8 i S9 su mi bili zadnji mobovi koji mi se dizajn skroz svidjao. A ovi notchovi dropovi i holeovi su bezvezni trend..
Meni se počeo sviđati. Što radi samo dobar wallpaper pa promijeniš mišljenje
Nego, nisam išao za tim... jesu li S10 samo u gestama ili imaju i one tri virtualne tipke? Negdje sam sinoć čuo da ima samo geste, ali mislim da Samsung ne bi išao baš tako daleko.
U Mobisu!
Ako usporedjujemo sa S9 plus, novi S10 plus kao njegov nasljednik je po svemu bolji..
Od obje kamere (prednje/zadnje), manjih gabarita sa većim i boljim ekranom, lakši, bolja baterija, trenutno najnapredniji indisplay fingerprint senzor i jos par stvari- ovo su činjenice, nikakvo fanboy preuveličavanje.
Ono što mene osobno najviše smeta je to što nisu prešli na novu brzinu punjenja.
Dizajn kao takav je stvar subjektivnog mišljenja.
---------- Post added at 14:30 ---------- Previous post was at 14:15 ----------
A kome se isplati/ne isplati prelaziti s odredjenog modela na S10 je stvar samog korisnika...(cijena,sami "skok" u nekim stvarima i sl)
Ja osobno sam bio jako zagrizao za Mate 20 PRO, ali nakon sto mi je par kolega vracalo mob radi zelenog ekrana, te nekih softwareskih stvari koje nisu ispravili, odustao sam...
Svaki je uglavnom bolji od prethodnika..
Samo se bojim da su malo nabrijali te cijene.. nekad si mogo kupit samsungov flagship za 5000 kn max. Ovo je sve skuplje i skuplje, ko apple..
Bookmarks