Dobro jutro.Jel ikako moguće nekako skidati na androidu plaćene stickie sa vibera a da se ne plaćaju...mislim skidati koji se plaćaju besplatno,mimo plaćanja.Jel to moguće u današnje vrijeme.
Poslano sa mog Rome koristeći Tapatalk
Dobro jutro.Jel ikako moguće nekako skidati na androidu plaćene stickie sa vibera a da se ne plaćaju...mislim skidati koji se plaćaju besplatno,mimo plaćanja.Jel to moguće u današnje vrijeme.
Poslano sa mog Rome koristeći Tapatalk
Mislim da nije moguće. Nadalje,ima kod (lupam) korisnika Vip mreže nekih besplatnih stickera koje korisnici (opet lupam) T-mobilea ne mogu besplatno skinuti jer nisu Vip korisnici. To riješim da ubacim npr. Vip karticu iako sam Bonbon i skinem stickere. Vratim Bonbon SIM i to je to. To neki moj "hack" tj neka vrsta već izmišljene tople vode. Za hack plaćenih stickera još nisam čuo...
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Može se tako da ti "posudi" netko mail a da je kupio stickere...onda se logira samo sa tim mailom i ode u viber povući stikere. Kada se doda korisnikov mail koji inače koristi i obriše ovaj sa stikerima, ostanu stikeri. Prije se moglo kao i aplikacije, staviš mail i povuče. Sada mora biti samo jedan mail da bi povuko stikere.
Može se sa luckypatcherom, ali treba root!
... pax in domus!!!
da, i mene čudi da uz sve crackove danas ne možeš skinuti "crackirane" stickere za viberdoduše, većina su sranje, ali nađu se neki koji su ok
Uz toliku ponudu besplatnih tko bi još gubio vrijeme na krekiranje ovih koji se plaćaju. I još k tome i nisu nešto.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Tko još gubi vrijeme na traženje stickera![]()
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Bookmarks