Jesi probao napraviti dva različita profila za spajanje?
Ima li tko iskustava s dual sim radom na našoj i Austrijskoj mreži recimo,do sada je trebalo svaki puta ponovno postavke za internet podešavati ako su obje kartice u mobitelu ,da li je to normalno ili ima kakva caka da se to zaobiđe ?
Jesi probao napraviti dva različita profila za spajanje?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kako misliš dva različita profila,pojasni malo
Još od vremena dummy mobitela moguće je kreirati više profila u postavkama za spajanje i uključivati ih po potrebi. Kako nisi napisao o kojem je mobitelu riječ ne može ti se više pomoći.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja sam koristio i normalno mi je sve radilo, za svaku SIM karticu imam odvojene postavke.
Ja imam Xiaomi uređaje godinama, mijenjao sam kartice raznih domaći i strani operatera i nikada nisam morao mijenjati postavke, uvijek bi postavke bile automatski podešene.
Internet preko mobilne mreže u inozemstvu nisam koristio pa ne mogu biti 100% siguran ali mislim da bi trebalo raditi. Koristio sam dvije domaće mreže u isto vrijeme i na obje je internet radio bez dodatnih podešavanja, samo odabereš koju karticu ćeš koristiti za pristup internetu, tako da vjerujem da bi tako trebalo i sa inozemnim.
Poslano sa mog Redmi 3 koristeći Tapatalk
domaće mreže nisu problem niti strane ali kombinacija stranih i domaćih je problem
znači jedna kartica austijska Wowww mreža a druga vip
Zadnji uredio roby : 12-03-2017 u 11:18
To sa dvije kartice s kombinacijom baš i ne ide , ja sam tako prije nekog vremena pokušao napraviti s T-mobile i jednom talijanskom mrežom , ali nije radilo bez dodatnih podešavanja . Uvijek jedna kartica služi za Internet a druga je za 2G ili za telefoniranje . U ostalom internet koristim samo u onoj zemlji od koje imam karticu , a ona druga mi je uvijek u roamingu pa internet nema smisla. Obično se kartice same postave bez dodatnog podešavanja, a od operatora dobiješ poruku za promjenu . Zavisi koju si odredio da radi na 3G/4G , a koju da radi na 2G mreži . U takvim je slučajevima najbolje koristiti dva telefona . Mislim da nećeš to riješiti onako kako si zamislio .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ima opcija da jednu isključiš dok si u romingu i koristiš samo onu koja ima sve jer internet je danas prioritet a i imaš tarife za zvanje vani tako da nema paralelnog rada ali čim se to prebaci svaki put treba obavezno postavke podešavati tj resetirati i ponekad skidati tj tražiti nove
Mislim nije to meni problem nači i složiti ali ženama jeste koje se u to ne kuže ništa i onda moram telefonski po par sati visjeti na telefonu ...
Znači nema pomoći već i dalje ovako svaki puta poštelavati ili imati dva telefona![]()
Bookmarks