Najljepsa mi je Britanska ova u sredini.A sto ima lose u zastavi federacije BIH???
Naglasak na ovo strana...uz odgovor bio bi poželjan i link sa tom zastavom (ili grbom), ili da je direktno postujete.
Moja omiljena:
Po meni savršen sklad boja. Odiše duhovnošću koju Helada ima u sebi.
Runner up:
Ova mi je uvijek bila draga, a inače mislim da je ovo jedna od najpopularnijih zastava na svijetu i nosilac dobrog britanskog imidža.
Usput, sajt koji usko specijalizovan za ove stvari je http://www.fotw.net/flags/
A meni najružnija zastava (k'o što je rekao neki tip iz Viteza Ono plavo s' onim žutim):
![]()
Zadnji uredio Duckzilla : 09-08-2004 u 13:47
Ovo gore je nametnuta zastava i ne simboliše ništa, a pored toga je i jako ružna. Zastava Federacije je:
![]()
Po meni dosta ljepša, i sadrži bit zastave
simboliku. Crvena lijeva pruga Hrvate, desna zelena Muslimane. Lijevi ljuljan u grbu Muslimane, desno šahovnica koja simbolizuje Muslimane. Isprepletanje grbova i pruga simbolizuje isprepletanost i
istorisku vrlo čvrstu vezu između ta dva naroda, a evropka zastava tenzije za priključivanje Evropskoj Uniji i deset kantona.
To je bit heraldike.
tvoja lokacija nam sve govori.,.. prije nego ovaj thread ode gdje netreba, bolje ga zatvoritPoslao: Duckzilla
A meni najružnija i najomrženija zastava (k'o što je rekao neki tip iz Viteza Ono plavo s' onim žutim:
[/B]
It's nice to be important, but it's more important to be nice
...Nepal zastava...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ma ne treba zatvarat thread - ovdje se ne pljuje po nikakvim nacionalnostima, već jednostavno iznosi osobno mišljenje o izgledu zastava... ukusi su različiti i nitko se zato ne treba uvrijediti, ako se komentira izgled zastave nečije zemlje...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
A ovo bi trebalo da bude nova zastava Republike Slovenije...za mene je ova sadašnja mnogo ljepša:
![]()
Srečom zasada to nije Slovenska zastava.
Inače to je remekdjelo vrhunskog "slovenskog" dizajnera Dušana Jovanovića.
Neš ti Slovenca!
![]()
hahaha_nasla_se_prava_dvojica...pa_cjela_a_bih_je_ nametnuta di ce 3 naroda sa tolko kulturnih razlika zivjet zaedno![]()
ali_necemo_o_tom.obje zastave te "tvorevine"su mi ruzne.
neznam,nasa mi je najlepsa...ta sahovnica,prikazuje zajdnistvo i povjest Hrvata.Mi smo bili tu dok je 80% drugih naroda bilo ...nigdje.Doslovno.
![]()
meni je fora zastava od mozambika ili tak nešto. uglavnom na njoj su mitraljezi i puške i ta sranja.....
naj mi je skotska....
...meni je naša bila dobra dok nisu "zakeljili" ovu krunu...
(ajd' ti objasni strancu zašto imamo krunu kad nikad nismo bili kraljevina osim u vrijeme SHS-a)
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
A meni je japanska baš gotivna zastava. Jednostavna, a opet zanimljiva. I Južnokorejska je zanimljiva.
Što se tiče hrvatske zastave (republičke), meni je mnogo ljepša službena zastava hrvatskog naroda i Herceg Bosne:
Zastava Republike Hrvatske mi je nekako izvještačena (nek se niko ne uvrijedi).
Poslao: dmi
...meni je naša bila dobra dok nisu "zakeljili" ovu krunu...
(ajd' ti objasni strancu zašto imamo krunu kad nikad nismo bili kraljevina osim u vrijeme SHS-a)
Ne razumijem.Tko to nikad nije bio kraljevina.
Libija. Potpuno zelena![]()
E da...pa kako sam njih mogao zaboraviti![]()
A nije bilo davno ni ovo ():
![]()
E nemoj pokretat tu priču majke ti. Gledaj zastavu i enjoy![]()
...Hrvatska kao samostalna zemlja - jedino u nekakvim unijama...Poslao: ghibli
Ne razumijem.Tko to nikad nije bio kraljevina.
Pa ako će se pozivati na to mogu još dodati dio Austrijske i Mađarske zastave da to kompletiramo...![]()
Kralja smo imali , znači bili smo kraljevina.Nisam baš neki poznavaoc povjesti ali se iz osnovne škole sjetim kraljeva,Korvina,Tomislava...Poslao: dmi
...Hrvatska kao samostalna zemlja - jedino u nekakvim unijama...
Pa ako će se pozivati na to mogu još dodati dio Austrijske i Mađarske zastave da to kompletiramo...![]()
Komu su oni kraljevali?
Bookmarks