I koje su tarife pokrivene 4G mrezom..
Zanima me ova za 39 kn
I koje su tarife pokrivene 4G mrezom..
Zanima me ova za 39 kn
Ne dozvoljavaju u Vipnetu uporabu 4G na Tomatu. Do kada, njihova odluka.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Pitanje (dobronamjerno): za što ti treba 4G? Pitam jer se smatram power userom ali 3G koji koristi tomato mi je i više nego dovoljan. Dapače, dok sam bio na VIPu i imao opciju 4G svejedno sam na mobu isključio hvatanje 4G signala i postavio ga na 3G jer mi je baterija išla znatno brže prema nuli. Za učitavanje stranica, facebooka i ostalog je ionako bitniji podatak o pingu nego samoj brzini (iako istina, i ping je obično bolji na 4G mrežama).
U svakom slučaju, želim reći da osim ako baš skidaš hrpu gigabajta (što sumnjam s obzirom na to da nema flat tarife za internet) skoro pa sam siguran da razliku nećeš ni primijetiti![]()
Presao sam sa tomata na bonbon zbog 4G-a dok sam jos aktivnije igrao ingress. Razlika izmedju H+ i >limitiranog< bonbonovog 4G-a je znacajna u korist bonbona. Nakon toga sam na bonbonu aktivirao najveci net paket gdje je 4G ko fol full speed - radio mi jo identicno kao i manji paketi. Igri nije bitan download speed nego ocito ping i prijenos malih paketa. Svaki drop na 3G se lipo osjeti u toku igranja... Na 4G mozes napraviti veci broj akcija nego na 3G. Kod surfanja i sl. ne osjetim veliku razliku, tu bi se dalo ziviti na 3G-u. Posto mi 4G ne trosi nista znacajno bateriju pustam ga upaljenog.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Fascinantno je kako VIP šikanira sve koji nisu na postpaidu. Znači i korisnike na bonove i Tomato. I to im nije prvi put. Dođe kao pravilo.
Tko se sjeća tamo davno, roaming za bonove nije postojao ako nisi imao neku kreditnu karticu i prijavio svoje podatke, GPRS su uveli bonašima kada više nisu imali kome itd.
Tako da ovo s Tomatom ipak obećava da bi možda za godinu dana mogli i ovi korisnici dobiti vjerojatno limitiran 4G. Jer fizičke prepreke ne postoje. Štos je samo u kliku mišem![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Uveden 4g uz naknadu 20kn.. ako se kupi dodatna opcija 1gb ili 2gb interneta u tom slucaju se ne naplacuje naknada 20kn.. stvarno su smijesni a tim svojim naknadama kad su svi ostali omogucili besplatno 4g.. ignor sta se mene tice.. ostajem na bonbonu..
dobro da ne pocnu naplacivat uslugu prikaza broja i sl..
postali su ono sto je ht bio nekad.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Kakva debilana u hr..
Bookmarks