Ovo bi moglo biti skroz dobro, barem po traileru. Iako puno više očekujem od multi playera nego single playera, jer mi to nikad nije bio dražio dio igre.
Dočekali smo i taj dan
Danas je najavljen novi Call of Duty, koji skoro 10 godina od zadnje WW2 CoD igre (World at War) i koji me je, nakon ne znam koliko godina, čak i zainteresirao
Radnja je, ak nije već očito, smještena u razdoblju Drugog svjetskog rata, na europskom tlu u razdoblju između 1944-1945 godine.
Trailer:
Službeni link:
https://www.callofduty.com/wwii
Igra izlazi 3. studenog 2017. godine, i molim vas ko boga, nemojte preorderati, nego pričekajte da izađe pa ak valja kupite.
Platforme na kojima izlazi: PC, Xbox One, PS4.
Znam da je u pitanju CoD i da će biti recikliranja, i ne baš dobre grafike, ali nostalgija me pere, CoD2 i dalje igramo na LAN party-ju tak da sam malo nahajpan![]()
Ovo bi moglo biti skroz dobro, barem po traileru. Iako puno više očekujem od multi playera nego single playera, jer mi to nikad nije bio dražio dio igre.
Da, i ja se nekak nadam da će se multi popraviti, CoD2 mi je i dalje jedan od najdražih FPS-ova kaj se multija tiče, nek je napokon red da nađe dostojnog nasljednika![]()
Bookmarks