Pitaj u Elmatis-u u Zelinskoj, ZG, imaju puno daljinaca i odmah ga prekopiraju.
Ne znam gdje da stavim temu pa ću tu
Imam specifičan problem. Trebam daljinac za rampu pod hitno, a ovaj koji imam ne mogu zadržati. Moram ga vratiti gazdi za par dana.
Radi se o Ditec BIXL S2 (zeleno kućište). Neda mi se kupovati novi, jer u dućanu košta preko 300 kn, a na njuškalu ga ima samo za 180 kn što mi je opet previše.
Doma imam višak Delma Mizar 2CH (plavo kućište). Oba rade na 433.92 Mhz, pa pretpostavljam da bi mogli biti kompatibilni.
Znam da se delma programira otvaranjem kućišta i prebacivanjem switcheva na ON poziciju. Oba imaju 10 switcheva, tj. isti način programiranja. Postavio sam ih jednako ali naravno, ne radi.
SLIKA
Pretpostavljam da se radi o problemu u kodiranju, tj. da ova slova na kućištu switcheva označavaju neko kodiranje (KS na Delmi, CTS na Ditec).
Da li postoji neki način da se prekodira s Diteca na Delmu?
P.S.
Znam da postoje univerzalni na ebayu za par dolara, al treba mi hitno rješenje a i nisam siguran da će ti s ebaya 100% raditi![]()
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Pitaj u Elmatis-u u Zelinskoj, ZG, imaju puno daljinaca i odmah ga prekopiraju.
Ja sam uzeo neki daljinac kao univerzalni kod njih. Dobro sam se isexao dok sam ga upogonio al radi. Za garazna vrata mi je bio.
Bookmarks