ovaj dio ne kontam bas najbolje.... ali u svakom slucaju javi se clanu zerobravo... mislim da za njega to nije tezak zadatak!!!dali je preko PC tipkovnice stigao kod slova "H".
Bok dobri ljudi!
Kolegica me danas zamolila da joj nadem nekoga ko joj bi htio pomoc isprogramirat nesto u c-u treba joj za faks....
dali bi htio netko pomoc, dali ima dobrih ljudi koji se u to razumiju i pomognu jadnici da da godinu...
Zadatak je ovakav:
Napisat program koji se ponaša kao "VIRUS". Program periodično provjerava dali je preko PC tipkovnice stigao kod slova "H". Ako je stiogao, šalje poruku "hello!"
Treba bit u c-u, dokumentaciju i opis...
pa ako ima koja dobra duša bili bi zahvalni...
mozemo i platit ako treba...
hvala
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
ovaj dio ne kontam bas najbolje.... ali u svakom slucaju javi se clanu zerobravo... mislim da za njega to nije tezak zadatak!!!dali je preko PC tipkovnice stigao kod slova "H".
###1410989180026
PHP kôd:#include<stdio.h>
void main(){
char c;
scanf("%c",&c);
while(1){
if(c=='H') exit(1);
}
printf("helllo!");
}
Zadnji uredio zerobravo : 01-07-2008 u 00:30 Razlog: zamjenjena4 i 6 linija sourcea
#include <stdio.h> //standardna biblioteka naredbi
main(){
char slovo;
do{
printf("Unesite slovo: ");
scanf(" %c", &slovo);}
while(slovo !='H'); //unose se slova dok se ne unese slovo H
if(slovo == 'H'){
printf("Hello");}//kad je uneseno H ispisuje Hello
getche();
}
ovo radi 100%, unose se znakovi dok se ne unese H, onda se ispiše Hello! ima i komentara, tako da joj bude lakše skužiti šta je šta...... POZDRAV!
Radi,radi...evo i ja sam nedavno poceo sa C-om...svaka čast zero
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Hvala!
Samo da mi neko pomogne ok C++ bilo bi odlicno, nisam nikad radil u njemu nadam se da cu shvatit...
Kako napravit program koda u c++?!
Znam da je malo glupavo pitanje ali ipak...
ps.Hvala svima!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Ovo je vec lagano za premjestit odavde u operacijski sustavi/software,ili pak Računala/Ostalo...
Tako će i biti!
Ima dosta sličnih tema u Računala/Ostalo pa selim.
Fala, xlr
Zadnji uredio xlr : 01-07-2008 u 20:24
Ja imam malo teži zadatak od tog gore:
Na osnovu formule: pi/2=(2/1)*(2/3)*(4/3)*(4/5)*(6/5)*(6/7)*(8/7)*(8/9)... izračuntai pi. Ima ta f-la ovdje i ovdje.
Ja sam tu nešto radio, ali nikako ne znam koji je uslov zaustavljanja petlje, a za pi dobijem 2.003478![]()
SKR. je SKR. za SKR.
#include <stdio.h>
void main(){
int n;
float var;
float rez=1;
printf("Unesi n: ");
scanf("%d", &n);
for(x=1;x<n;x++){
var=((2*x)*(2*x))/((2*x-1)*(2*x+1));
rez*=var;}
printf("Aproskimirani PI/2 je: %f", rez);