Ovako imam pitanje za znalce. Imam becker u kojem je instaliran iGO s nekoliko karata i to sve radi dobro. Moj problem je sto bi trebao dodati kartu Belgije i Luksemburga, dali je moguce dodati te dvije karte postojecima i kako?
Ovako imam pitanje za znalce. Imam becker u kojem je instaliran iGO s nekoliko karata i to sve radi dobro. Moj problem je sto bi trebao dodati kartu Belgije i Luksemburga, dali je moguce dodati te dvije karte postojecima i kako?
Zadnji uredio walter66 : 19-06-2014 u 15:31
Koji je to Becker uređaj , koji model !?
To što radi dobro , ne mora značit da su i karte dobre odnosno ažurirane ! Nekome su dobre karte i one iz 2008/9 , a većina mjenja kad izađu nove ...
Mogu se dodavati karte , sad teško je znati dali će prihvatiti ove koje "skidamo" s interneta , bez otključavanja uređaja ili mjenanja softwarea "krekanim" ...
Ovdje su karte :
Navteq 2013.Q2 - Map of Europe
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Uredjaj je Backer Traffic Assist Highspeed
Nisam bas neki haker, na ovom linku sam nasao 8 foldera i u svakom su karte. Jel mogu ja uzeti samo ove dvije karte i kopirati ih ?
Ako mogu pitanje iz kojeg foldera da ih uzmem i gdje da ih kopiram u iGO?
Probao sam staviti karte Belgije koju sam skinu s torenta. Jednu sa ekstenzijom .fpa i jos jednu .fda
To sam stavio na SD iGO/CONTENT/MAP/ , u MAP su karte s ekstenzijama fpa, fda, i fbl.
Sve skupa nije dalo nikakav rezultat, becker ih ne vidi i dalje cita samo postojece karte.
Moli za dobar savjet kako da rjesim problem, odnosno instaliram kartu Belgije i Luksemburga?
Najvažnija je datoteka s oznakom *.fbl i to je karta
iGO/CONTENT/MAP/
Belgium_83_NQ_2013.Q2_130718.fbl
Belgium_83_NQ_2013.Q2_130718_(AP).fpa
Belgium_83_NQ_2013.Q2_130718_(DA).fda
Belgium_83_NQ_2013.Q2_130718_(SP).fsp
iGO/CONTENT/POI/
Belgium_NQ_2013.Q2_130717.poi
iGO/CONTENT/BUILDING/
Belgium_NQ_2013.Q1_130612.3dc
Podaci unutar sd/iGO/content/map:
*.FBL - mape (karte)
*.FDA - Upozorenja za vozača - prikaz aktivnih upozorenja(znakova)
*.FPA - Adresiranje - adrese ulica
*.FSP - profil brzine datog puta za pametna rutiranja
*** Sumnjam da će radit , ako uređaj nije "otključan" ...
Da jos jucer sam ubacijo ove 4 datoteke (fbl, fda, fpa i i fps ) i pojavile su mi se zeljene karte. Najveci problem je bio sto nisam znao cemu sluzi koja datotrka pa sam fbl ubacio zadnju.
U svakom slucaju zahvaljujem se na pomoci.
Pogledaj zalijepljene (sticky) teme. Imaš tamo u detalje objašnjeno.
Inače, imam jednu molbu. S obzirom da imaš, očito, otključanu verziju iGO na Beckeru bilo bi krasno kad bi ju negdje uploadao jer ista zna biti tražena. Samo program bez karata i sa praznim "save" folderom.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ovako to je navigacija od mojih kumova, kum je pravnik i nema poima kaj treba napraviti pa je zamolio mene za pomoc. Nisam ni ja bas neki veliki strucnjak ali uz dobro objasnjenje problem rijrsen. Ako hoces mog kuma trazizti da mi donese jos taj backer pa da ti skinem kaj treba i posaljem na neki mail. Ja imam Samsung galaxy SIII mini s androidom i stavio bi gore ako uspijem iGO MyWay v8.4.3. Trenutno trazim gdje mogu skinuti iGO MyWay v8.4.3. ?
Ako kum ima dobru volju, zašto da ne.
Za iGO ti je već walter66 odgovorio, a bilo bi dobro sve sa te navigacije kopirati na računalo i onda izbrisati nepotrebne stvari ( karte, Poi, Buildings) u stvari cijeli folder Content može se maknuti, isto i folder Save. Ono što ostane zapakiraš u zip ili rar datoteku i postaviš negdje (Dropbox, Google disk... ako trebaš objašnjenje kako to radi napiši) i ostaviš ovdje link.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ok pokusat cu samo moram zamoliti kuma da mi posudi Backer, nadam se da nece biti problema ako sta zapne javim ovdje.
Evo link na ovaj iGO kaj sam uspio iscupati iz BECKERA, mozes probati da vidis jel to OK.
https://drive.google.com/file/d/0B0t...it?usp=sharing
dobro bi bilo kada bi se ovaj igo mogao skinuti...trazi mi poseban zahtev da bi skinuo
ili odobri zahtev ili napravi da se moze skinuti bez nekih ogranicenja ili zahteva...
hvala
Traži odobrenje od vlasnika za pristup. amater je zaboravio ili nije znao postaviti taj fajl kao javni. Možemo jedino se nadati da će naići i to promijeniti. Do tada je to, nažalost nedostupno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Taj fajl je bio neko vrijeme postavljen kao javan ne znam zasto ga niste skinuli? Vratit cu ga ponovo samo ga moram pronaci.
https://docs.google.com/file/d/0B0tr...ZvNDZJaWM/edit
Zadnji uredio amater : 15-12-2013 u 18:13
Nije nam tada trebalo. Kad bi skidao sve dostupno ne bi mi ni ovih 7 diskova koje imam bilo dovoljno.
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
content folder je maknut po uputama kako mi je napisao Sljaka, procitaj gore njegov post. Ako treba content folder morat cu traziti ali nisam siguran da ga nisam obrisao sa svog racunala.
ako ga budes imao na kompu baci ga na upload a ako ne..onda kad ti bude lahko uzmi kod kuma navigaciju i kopiraj content i neka ga ovde na forumu kao i ovaj igo,eto zatreba nekom![]()
Zadnji uredio atilla-np : 16-12-2013 u 12:42
Kad malo bolje pogledam ne moraš stavljati na upload ništa jer to je običan iGO 8.3 za rezoluciju 320x240 .
Kojeg se može pronaći i na ovom Forumu , ništa posebno . To je krekani program skinut preko Torrenta , a
vidi se to kad se "raspakira" onaj File koji si "uplodao" ...
Netko ko se malo razumije lako može dodati Content folder ili skinuti cijelu aplikaciju .
Može se skinuti iGO iz ove teme podesiti sys.txt i riješen problem !
http://cafe.mobil.hr/threads/72325-M...=1#post1026368
Najednostavnije je skinuti ova dva linka , raspakirati negdje na HDD (računalo) i poslije samo folder iGO8 kopirati
na uređaj , poštimati sys.txt tako da aplikacija zna nalazi se na uređaju ili SD kartici , ovakav kako je sada radi za
Mio Moov M300 .
Dobre mape (video na pc verziji), al jbg neće na moj Becker Z302 sa original IGO 8.5.2. Neaktivan sadržaj prijavljuje a licenci nema još nigde.
da se "skine" ima samo na nekom levom ruskom torrent sajtu verzija igo 8.5.1 post iz decembra 2013 ali nema sidera kao i na par sajtova.. 0
8.5.2. verzija nepostoji nigdetražio sam svugde..
Prije nego bilo što radiš na uređaju , napravi Backup (kopiju) postojećeg stanja !
Imam komletan Backup za ove modele :
Becker Systeme Z099, Z1XX, Z2XX, Z302 Softwareupdate
(Prerađeno)
Ovdje su Linkovi :
Zadnji uredio walter66 : 19-06-2014 u 15:44
Bookmarks