Imam Becker Ready 43 Traffic i karte jos iz 2010.g.
U njemu je IGO8, htio bih staviti nove karte koje sam skinuo (Navteq, takve su i originalne)
Ne nadjem nigdje tutorijal pa molim ako netko moze step by step upustva dati.
Hvala
Imam Becker Ready 43 Traffic i karte jos iz 2010.g.
U njemu je IGO8, htio bih staviti nove karte koje sam skinuo (Navteq, takve su i originalne)
Ne nadjem nigdje tutorijal pa molim ako netko moze step by step upustva dati.
Hvala
Trebao bi imati folder content i u njemu foldere map , poi, building i sl. Jednostavno fajlove koje imaš u tim folderima zamijeniš sa novijima. I to bi bila cijela mudrost.
Ako naiđeš u novijim kartama na neki fajl kojeg nisi imao prije, imaš na početku iGO dijela raspored gdje što ide. Ako treba još neki detalj, pitaj, ne mogu se sad napamet svega sjetiti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nije dovoljno samo mjenjat karte i dodatke poput Poi i Building !
Treba zamjeniti originalni iGO*.exe datoteku s "krekanom" i najvjerojatnije dodati nove licence u folder Lisense ...
Pobrisati Folder Save (vratiti na tvorničke postavke) .
Jednostavno je za onoga ko' je to radio , za "običnog" korisnika Navigacije baš i nije !
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Dakle ovako, zamijenim originalni IGO8.exe sa krekiranim i dodati lisense u svoj folder, staviti nove mape i nakon toga pobrisati folder SAVE?
Da otprilike tako samo se iGO8.exe mora jednako zvati kao i onaj izvorni (originalni) na Beckeru , kako se tamo zove neznam !
Pobrisati sve unutar foldera SAVE , baš sve ... (neka folder ostane) ...
Nakon toga otkačiti Navi od računala i restartati uređaj , postaviti jezik i ostalo što pita ...
U slučaju da i dalje ne radi , možda bi dobro , promjeniti cijeli iGO s krekanim ... O tome kasnije ...
Ček malo, nigdje ne piše da ne radi, nego samo da su karte stare. U pravilu tada ne treba dirati exe fajl, a u većini slučajeva ne treba ni folder Save brisati. Čovjek možda ima spremljene rute, adrese...pa zašto to odmah brisati? Zar nije bolje vidjeti radi li ovako? Pa ako radi, radi, ako ne brisat se uvijek stigne.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ovako, karte sam skinuo nove, isto Navteq-ove i ne rade, pise "neaktivan sadrzaj".
Dakle probam ovo sa exe file-om pa javim, stari exe spremim negdje, valjda ce sljakati.
Edit: u folderu koji sam ja skinuo nema exe file, ocito sam ja skidao onaj koji je za android, ima apk file.
A da ja to sve uklonim i stavim onaj IGO Becker Revo 2 koji je walter postao u istoimenoj temi ili novi IGO i vozi misko?
Zadnji uredio makka : 03-09-2013 u 22:37
Napravi BACKUP od navi uredjaja , i onda zamjeni sa Revo 2 komplet , ako nebude radilo javi se !
pozz
Sumnjam ja da će Revo radit , samo tako !
Kod Navigacija baš i neide to tako jednostavno ! Postoji puno "faktora" od kojih ovisi dali će raditi ili neće , vrlo je jednostavno dobar uređaj pretvoriti u "lijepog mrtvaca" ...
Ovako to izgleda nakon eksperimentiranja pod parolom "samo sam probao"
Više o tome ovdje :
http://cafe.mobil.hr/threads/78695-MIO-Moov-V735
*** Na znanje svima koji čitaju , Mio Moov V735 je vrhunska navigacija i jedna od skupljih !
@makka Koliko ja shvaćam ti možeš pokrenut program ali ne učitava nove karte. Kako se ponaša sa starim kartama?
Ako možeš pokrenut program onda je exe u redu, greška je negdje drugdje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Becker radi kao sat sa kartama koje su unutra (ali su iz 2010, zastarile), samo karte nove bi ubacio ali kada ubacim pokaze ih kao "neaktivan sadrzaj" pa ne znam kako to rijesiti.
Ako ne uspijem ubaciti a da rade onda bi tek mijenjao aplikaciju.
ljudi nece to tako zamjeni karte i licence u orginalu , kad bi to tako bilo onda bi Becker vec davno zatvorio vrata od Firme , naime treba naci krekovanu exe za taj model i rijesen problem !!
pozz
Becker Ready 43 Traffic i iGO 8 nisu isti programi. Ova tvoja izjava dovodi do zaključka da je unutra već krekirani program. Treba paziti s takvim izjavama.
Imam nekih exe za Beckera moram provjeriti jel imam baš taj.
Sad kad znamo o čemu se radi, slažem se.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
duplao mi se post, sorry
Po čemu ste sigurni da to nije Becker_ova navigacija !
Možda je unutra stvarno iGO8 (krekani) , treba provjeriti , a sve naznake navode na originalnu aplikaciju !
Sve se lijepo vidi kod podizanja sistema na početnom ekranu !
![]()
Znaci Becker je original i unutra je IGO8 koji je dosao sa navi uredjajem.
Kao opciju sam naveo da bi stavio drugi IGO (krekiran) ako nema nacina da se u ovaj ubace nove karte a to ne ide da samo promijenim novijim kartama.
Ništa onda mjenjaj kompletan iGO ili stavi iGO Primo , pa je problem rješen ... Pogledaj malo po Forumu !
http://cafe.mobil.hr/threads/77837-iGO-Primo-2.4
Ima još pogledaj malo !
http://cafe.mobil.hr/forums/310-iGo
to ce tako i biti, snimim sve sto je sada na njoj spremim van i instaliram Primo 2.4.
Rezolucija je malo problem, ekran je dijagonale slicne kao Sensation HTC, dakle 540x960.
A sto sa tim sys.txt? Sto treba prepravljati?
Ili mozda dinje i bundeve ! Taj izgleda
Nezna sto hoce , masira sebe a i kolege
Na forumu !!
Pozz
@ makka
Nisam "laik" za navigacije , kao ni kolega @zuzo , u ostalom pogledaj moje postove na ovom Forumu vidjet ćeš da "nešto" znam .
Unatoč tome , niti ja nisam shvatio prvi #Post , nije ni kod mene "upalilo" (pročitao sam 3 puta , polako i na "tanane" )
PS:
Ovo je tvoj citat :
"Rezolucija je malo problem, ekran je dijagonale slicne kao Sensation HTC, dakle 540x960"
BECKER READY 43 TRAFFIC , ima rezoluciju 480x272 ( WinCE5 )
Radi toga sam rekao da mi ništa nije jasno !
Zadnji uredio walter66 : 05-09-2013 u 23:32
Da, vidim da znas, i hvala na trudu. Usporedio sam ekran sa HTC Sensation-om ekran pa zato spomenih rezoluciju, nisam siguran dali je ta.
A prvi post sam pokusao skratiti, mozda sam trebao samo reci da je BECKER READY 43 TRAFFIC u pitanju, pogledao sam sto je unutra pa vidio, zato sam naveo da je IGO8, i to je originalno tako kupljeno.
Bookmarks