Sviđa mi se kaj i najjeftiniji WP ima 1GB RAM-a. Napokon.
Sad nek maknu 530 i 630 iz ponude pa da se napokon riješimo 512MB RAMa.
Specifikacije:
- 4" WVGA LCD
- S200 dual @ 1.2GHz
- 1GB RAM-a
- 8GB interne + micro SD
- 2MP + VGA
- 1560mAh baterija
- WP 8.1.1 + Lumia Denim
- opcionalan dual SIM
Sviđa mi se kaj i najjeftiniji WP ima 1GB RAM-a. Napokon.
Sad nek maknu 530 i 630 iz ponude pa da se napokon riješimo 512MB RAMa.
Posjedujem ovaj mob od kraja srpnja. Kupljen u Simpa kompletu, ali otključan i SIM1 i SIM2 slot na sve mreže. U redovnoj prodaji je oko 750kn, pa da ne bacate kune bazveze. Simpa komplet je 498kn u pošti.
Malen, fluidan, responzivan... mrga! 4 inča je danas već malo maleno tako da, kad sam ga prvi put otpakirao mislio da se radi o 3.5 inčnom ekranu.
1GB RAM-a je izvrsno pogođen iako se i kod WP osjeti lagano trzanje ako je više aplikacija uključeno.
Pohvale idu i Double-tap opciji koju eto dokaza, je moguće staviti i na low-low end uređaj. Zvučnik je možda i preglasan što je kod mene jako dobro. Iznenađujuće, MP3 player je opet jako dobro podešen pa se tako zbilja može uživati u glazbi i bez famoznog Dolbyja i inih kerefeka. Govorim i za slušalice, a zvučnik sam već pohvalio.
8.1 je izgleda tako razrađen tako da obavijesti s FB ili E-Maila dolaze čak prije nego na Android Note 4.
Jedina pokuda je što se baterije tiče. Tu uz nekakvo umjereno korištenje se dobije 1 dan što je za mene nedovoljno. Također, kamera od 2MP je ismijavanje korisnika, ali pretpostavljam da nije niti moglo drugačije za tu cijenu.
Cjelokupni dojam je za čistu peticu baš zbog cijene! Za 500kn dobijete ipak pristojan mobitel (ovdje niti ne morate biti fan WP) i garanciju u Mobis electronicu.
Svakako za preporučiti ako trebate sekundarni mob!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ako se ne varam veći dio novca dobiješ nazad redovnom nadoplatom simpa računa pa je skoro i đabe!
Ima li ovog mobitela jos u posti?
Ima. Samo pogledaj prije kupnje deklaraciju na kutiji. Mora pisati-Uvoznik-Mobis Electronic. Ako piše HT ili slično, zaključan je.
U Mobisu!
Ok,hvala na upozorenju
Uzeo ga suprugi isto u paketu od Simpe. Kupljen u posti. Supruga prezadovoljna osim baterije. Jedva joj izdrzi 12 sati. Doslovce se topi kao kocka leda na suncu. Kamera od 2mpx i nije tako losa. Samo treba mirnija ruka..
Prijenosni punjac ce rijesiti taj problem
Za cifru u kojoj se prodaje zbilja nemam slova prigovora. Baterija nije sjajna, ali kada se pogleda da flagshipovi, bilo WP bilo Android traju slično, best buy za ovo ljeto.
Ponavljam, Dual SIM otključan na sve mreže, utor za microSD, 1GB RAM-a, Tap to wake, prodoran i jasan zvučnik (čovjek bi pomislio da pričam bar o nekom lanjskom flagshipu).
Mene je jednostavno oborio s nogu!
U Mobisu!
free screen capture software
free jpeg images
image upload
photo sharing websites
Slikano je u težim uvjetima za svaku kameru. Malo je reći da sam oduševljen mojim malim zelenim žapcem; toliko da ide svuda sa mnom, a Asus Zenfone2 stoji u ladici.
Da, i ja sam se malo igrao postavkama kamere. Zanimljivo je da se dosta dobro nosi s fotkanjem, s obzirom da jr to ipak 2MP kamera.
Još uvijek se osjeća prisustvo Nokie i njezinih "foto-čarolija".![]()
U Mobisu!
Bookmarks