Jako lose.
Totalna
Za 49 kuna* mjesečno u tarifi Totalna dobivaš:
1000 minuta prema svim mrežama
1000 SMS poruka
1,5 GB podatkovnog prometa
*49 kuna mjesečno plaćaš samo prvi mjesec. Sljedeći mjesec naknada će iznositi 46 kuna, treći mjesec 43 kune i svaki mjesec nakon toga samo 40 kuna!
Klasik
Uz obje tarife je moguće uzeti dodatne pakete minuta, SMSova te Interneta.Za samo 35 kuna mjesečno u tarifi Klasik dobivaš:
1000 minuta prema svim mrežama
1000 SMS poruka
Jako lose.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
+0,29 naknada za uspostavu poziva
po meni niš posebno jer mnogima nije potrebno toliko minuta i sms-a, nego je potrebniji internet.
I meni je bolja ova Smart 3Gb za 35kn i onda za 5kn imas paket od 100 sms-ova.
Užasno loše...ko da smo u srednjem vijeku..vrijeme je da svi krenu sa 3GB ili više..
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Sa tele 2 (neznam koja je bila tarifa) sam otišao van države i ne kužim zašto se nije moglo na internet spojiti niti zvati, a na drugoj kartici od drugog provajdera sve normalno.. Imao sam i više love na tele2 kartici nego na ovoj drugoj. Mene su mogli zvati, al ja čim bi pokušao nazvati blokiral mi je telefon i morao sam ga resetirati. Sva sreća da sam imao i drugi mob uz sebe (neki stari i prebacio karticu u njega) on mi je služio samo da se javim kad me netko nazove na tele2..kad sam se vratio ovamo preko grane sve je bilo OK. Muka po tele 2 odmah po dolasku odjava i prelazak dalje!!
to je zato što oni za roaming pozive još uvijek koriste ussd call back princip, a ne direktan poziv kao ostali operateri. treba prvo utipkati ussd kod (zaboravio sam točno koji je), onda oni tebe nazovu i onda se uspostavi poziv s biranim brojem.
pa dal će u kojem vremenu zivimo neko izbacit paket sa sms pozivima i netom sve skupa dostatno za koristenje i cjenovno za standard koji zivimo a ne ovake nebuloze ovi daju milijon sms a ovi milijon min a neta nema ...promasene tarife ne znam tko ce im samo to koristiti !!!
---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 20:58 ----------
da loše nije vrijedno spomena!!
Sad gledam, Zicer tarifa mi nudi 250min, 500 poruka i gigu prometa dok Totalna nudi 1000min i poruka i pol gige više za samo 11kn više.
Po meni je ovo sasvim ok tarifa jer mi 500 SMSova bas i nije dosta dok Interneta ne potrošim više od gige, pogotovo kad je wifi svugdje.
Zakaj ste svi tak loše reagirali? Dajte mi pokažite bolju tarifu za 40kn da ima bar aoma poruka i gigu podataka te bar 200min poziva.
a možemo i ovako gledati... totalna nudi 1000min 1000sms i 1500mb po obrač 10kb.. isto toliko nudi i tomato u brutalnoj tarifi, za 49kn/mj, ali tomato nudi još i dodatne megabajte za SVAKI kupljeni bon 55kn=500mb, 110kn=1gb i 220kn=2gb i tako godinu dana...vrijedi za novog korisnika koji aktivira do 30.4. tarifu... uz puno bolju kvalitetu mreže nego što je tele2... po meni bolja opcija definitivno tomato, da su se u tele2 isprsili i dali u totatnoj 3gb kao što daju u promosmart ne bi ništa rekao... al ovako ih tomato gazi...
I jos nesto po meni vrlo bitno..dodatni paketi megabajta koje cesto aktiviram, jer potrosim iz tarife..kod tele2 je 500mb= 35kn, 1gb =50kn, a kod tomata 1gb =35kn 2gb =55kn...
Zadnji uredio bezicni : 09-04-2015 u 17:33
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Za vas koji zudite za 3Gb a stari ste korisnici probajte poslati: PROMOSMART na broj 13888 i vidjet ce te da ce vam ponuditi tu tarifu. Oni nemaju mogucnost da provjere koji je novi korisnik a tko nije i svi je mogu aktivirati. :-D
Tehnicki imaju mogucnost provjere. Kod svakog broja stoji datum aktivacije (odnosno prvi poziv) samo sto izgleda nisu podesili sustav da radi podjelu pa tak mogu svi. Ali migucnost provjere itekako imaju.
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...e/totalna/t57/Broj donesi bonus odnesi
Prenesi broj u Tele2 mrežu u razdoblju od 1. veljače do 31. ožujka 2016., i uživaj u dodatnih:
- 1 GB podatkovnog prometa sljedećih 12 mjeseci
- 50% bonus kuna sljedećih 12 mjeseci uz nadoplatu bona od 50 i više kuna
Aktiviraj promotivnu tarifu slanjem poruke sadržaja TOTALNAGIGA na broj 13888.
Vrijedi i za Smart tarifu
Broj donesi bonus odnesi
Prenesi broj u Tele2 mrežu u razdoblju od 1. veljače do 31. ožujka 2016., i uživaj u dodatnih:
- 1 GB podatkovnog prometa sljedećih 12 mjeseci
- 50% bonus kuna sljedećih 12 mjeseci uz nadoplatu bona od 50 i više kuna
Aktiviraj promotivnu tarifu slanjem poruke sadržaja SMARTGIGA na broj 13888.
nigdje ne vidim neke opće uvjete za tu promociju. da li promocija vrijedi čim kartica postane aktivna? jer nemože se tarifa aktivirati prije nego se ima novaca na računu. a ako prvo kupim bon od 50 kn, a onda tek pošaljem SMARTGIGA neću dobiti 50% na bonus račun.
Ako aktiviraš tarifu unutar jednog sata od nadoplate bona, dobivaš bonus kune. Tako je barem bilo u slučaju božićne totalne.
Bookmarks