Debbeli@
mozda da pogledas tu !!
Pozdrav svima,imam Tevion 3000 navigaciju ali nemam originalnu sd karticu,kad upalim
dobijem samo multimedia i settings,probao sam na drugu sd karticu da nabacim igo ali nista se ne desava.Procitao sam negde da je na ovim navigacijama ceo softver i sistem na sd kartici.Moje pitanje je da li neko zna kako da instaliram WinCe 4.2 na sd karticu i da li ima pomoci ovoj navigaciji?Hvala
Debbeli@
mozda da pogledas tu !!
Gledao sam tamo ali problem je sto ova navigacija nema usb ulaz vec samo sd karticu
tamo sam ti napisao da igo8 ubacis na sd karticu i podesis u addons txt putanje i to je sav kunst !!
Hvala puno prijatelji,uspeo sam da pokrenem kad sam ubacio addon.txt fajl,jos samo da ubacim mape i voice.
Hvala jos jednom
Pozdrav ponovo,uspeo sam da pokrenem igo8 ali navigacija mi je prespora i mnogo koci.Nasao sam Navigon MN6 instalacioni program i tu nastaje problem,kad udjem u explorer i pokrenem instalaciju sve krene kako treba ali kad program zatrazi putanju gde da instalira navigaciju prozor za upis putanje je pola vidljiv i ne vidim dugme "ok" ili sta vec i ne mogu da pomerim prozor ni levo ni desno tako da je nemoguce nastaviti instalaciju.Ima li neko resenje,npr.da se smanji prozor ili rezolucija wince 4.2?
Bookmarks