Ja imam S3
Samsung je,neces pogrijesit.
S3 Neo ima pol gige rama vise i android 4.4.2
Znaci odlicno
Molio bih vas za savjet da li uzeti S3 Neo. Igre me uopće ne zanimaju. Htio bih jedan stabilan i brz telefon koji ima dobru kameru. Budući da ću ga kupiti u slobodnoj prodaji za cca 1700 kuna čini mi se kao dobar omjer uloženo dobiveno. Ima li razloga da ga ne gledam i kupim nešto drugo?
O Tite tute Tati tibi tanta, tyranne, tulisti.---> O, tirane, Tito Tacije! Učinio si tako dobre stvari za sebe!
Ja imam S3
Samsung je,neces pogrijesit.
S3 Neo ima pol gige rama vise i android 4.4.2
Znaci odlicno
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
za te se novce mozda nade i Lg G2
edit:
Ima ih![]()
Ima i Moto G.
Imam s3 Neo i nekad mi se zna samo od sebe otvorit kamera, prognoza ili tipkovnica, nezznam zasto?
Pa ako moze pojasnjenje.
Znaci kada otkljucam mob, onda mi se to zna samo od sebe otvoriti.
Inace mob je izuzetno dobar, brz i kvalitetan.
ovisi koji si mob prije imao.. samsung ima dosta bloatwarea ali ima odvojivu bateriju.. ja sam imao dosta samsunga i sada bih išao na LG kak kažu kolege, ak moš nać G2 za te novce radije to..
veći ekran, full hd, bolja kamera, više ram-a i nema toliko bloatwarea (zapravo to je čisti android..)
Za 1800kn ide G2 i za te novce ne trazi dalje...
Evo ja sam rjesio svoj s3 tako da bih sada dao malo vise para pa cak mozda max 1700kn.Sad neznam ni sam sta bi uzeo
Galaxy S4,LG G2,nadje se i LG G3 mini,a za Xperiu Z ne zelim da ti toliko,jer je star model nadje se za 1200/1300KN...neznam ni sam vise
Lg G2 je po meni best buy u tom rangu cijene..
Eventualno bi P7 uzeo još u obzir...
Daa teska odluka G2,Galaxy S4,Huawei P7 iliti ustedjeti kune i uzeti Asus Zenfone 5 za kojeg su na testu rekli sve najbolje i da skoro pa i nema mana??? Tipa recimo za svaki Samsung koji sam imao imam osjecaj da mu je domet signala slabiji i to je nevjerojatno,u dnevnoj na samsungu jedva imam signala a na tabletu od 400kn tri crtice,g2 mi je malo prevelik a za asus kazu da ima duplu antenu pa sad dvojba mi je samo taka
Kakva ti je garancija za Asus? Ima kod nas servis?
Lg uzmi neces se pokajat. U prvi tren je malo velik ali naviknes se..
pise na stranici webshopa da im je agramservis partner i da kod njih vrijedi,2 godine
Naviknes se na veličinu,kako kaže Imart... Čak će ti bit i drago![]()
Bookmarks