LG L90 uzmi onda i riješio si problem.
Evo i mene nakon dugo vremena.
Pred blagdane svi smo se odlučili nabaviti nove uređajepa zaručnici kupio Galaxy S5 (u blagdanskoj ponudi Vipa) a mama također hoće novi, a ne želi nešto "bezveze" nego konačno dobar uređaj koji će ju poslužiti i za slikanje i kao daljinski za Panasonic SMART TV i slušanje glazbe itd.
Max. iznos koji bi išli je 1500kn , otplata na rate jer drugačije ne ide.
Gledao sam LG L90 te Samsung Galaxy Grand NEO . Kineski nažalost ne dolaze u obzir, teško je starije navići na to da i kineski ipak nešto valjaju.
Znači - pucajte prijedloge.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
LG L90 uzmi onda i riješio si problem.
L90 svakako...bolja baterija,kamera,dizajn i hardware....
I mislio sam. Nekako mi je najbolje ispao za te novce, najbolje spec. za tu cijenu.
@ Wild-boy mogu ti samo savjetovati za L90.Imam ga dva tjedna kako sam pak po ko zna koji put mjenjal-kupil-prodal mobitel i mogu ti ga samo preporuciti.
Stvarno radi dobro,glasan je kako slusalica tako i zvucnik,ima i Ir port sa predinstaliranom aplikacijom daljinskog,i sad da ne duljim.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Mozda i ne toliko bitno,ali kaze mi kolega da masovno uzimaju sad L90 u Tele2 bozicnoj ponudi i da nema reklamacija... Eto ako pomaze pri odluci...
I otišla majka na treću opciju - svidio joj se Sony Xperia M2 - danas isporučen, majka zadovoljna. Hvala svima na pomoći.
Bookmarks