Mozda trebas promijeniti SIM karticu. Isto tako moguce je da postoje problemi u signalu i baznoj stanici na koju si spojen. Jel si probao zvati s neke druge lokacije?
Od jučer nisam u mogućnosti primati pozive, primati sms poruke, nemogu ja zvati ni slati sms poruke, a cak ni zvati SZK.
Kontaktirao sam podrsku preko FB i preko maila ali nista konkretno mi nisu rekli. Pise mi da se mogu uputiti samo SOS pozivi ali i kad to pokusam nije moguće.
Pokušao sam staviti karticu i u drugi mobitel da nije do mobitela sam mislio ali nije i u drugom mobitelu je ista stvar.
Da li netko zna o cemu se radi otprilike inace sam na tarifi za pretplatnike mix 150 a naravno svi racuni su do sada uredno podmireni.
Mozda trebas promijeniti SIM karticu. Isto tako moguce je da postoje problemi u signalu i baznoj stanici na koju si spojen. Jel si probao zvati s neke druge lokacije?
pa jel imaš mreže na mobitelu, kakav je signal? Koja ti se poruka javi kad nekog nazoveš?
Signal mi je pun ima cetri crtice. Sve sam probao i staviti u drugi mobitel i zvati iz centra grada ali nista.
Sto se tice kartice zamjena se naplacuje ili? mislim ako je to u pitanju
Kad nekog pokusam zvati pise mi "nije registrirano na mrezi"
Ja bih po tvom opisu rekao da je greska kod njih. Najbolje je da odes u neki Tele2 centar pa na licu mjesta provjeris gdje je problem.
Naknadno su mi poslali novi mail
Znači otišla mi je SIM kartica samo mi nije jasno zbog čega ode a nedavno sam je mjenjao za nano SIMPoštovani,
obavještavamo Vas kako je izvršena detaljna provjera Vaše poteškoće te smo utvrdili kako na Vašem broju nema zabilježenih smetnji.
Kako smo Vas bezuspješno pokušali kontaktirati dana 23. svibnja 2014. godine te niste odgovorili na poziv, potrebno je izvršiti testiranje SIM kartice u drugom uređaju kako bi se utvrdili da li je poteškoća u SIM kartici ili uređaju.
Ukoliko što SIM karticu testirate u drugom uređaju te uspostavite poziv i pošaljete SMS radi se o poteškoći sa uređajem, no ukoliko niti u drugom uređaju SIM ne radi potrebno je na ovlaštenom Tele2 prodajnom mjestu napraviti zamjenu SIM kartice.
Ako niste u mogućnosti testirati SIM u drugom uređaju koji podržava Tele2 mrežu isto ste u mogućnosti napraviti na prodajnom mjestu.
Srdačan pozdrav,
Vaš Tele2
Nema veze što je novo zamjenjena SIM kartica, uvijek može doći do greške u proizvodnji. Zaputi se prema najbližem Tele2 prodajnom mjestu i zatraži novi nano SIM![]()
Bookmarks