Radi i na e398/E1,mada jedino sto mi se nesvidja sto nemoze isti broj prikaze vise puta(tj. ako me je neka osoba zvala vise puta za redom)
Ovo radi na v3i, a bilo bi lijepo kad bi netko provjerio i na v3, ili čak na triplets-Motorolama.
seem 0050_0001 i 0051_0001, offseti 8F i 93.
Treba mijenjati oba offseta u oba seema, dakle ukupno 4 promjene.
Ako se stavi 32 (hex) pamtit će se 50 dolaznih i 50 odlaznih poziva.
Ako se stavi 14 (hex) pamtit će se 20 dolaznih i 20 odlaznih poziva.
itd... bit je da se upisuje hex vrijednost, i da je 50 poziva maksimum (dakle 32 hex)- iznad toga ne radi.
Jedini potencijalni problem bi bilo smanjivanje. Npr. postavi se da pamti 40 poziva, pa se u nekom trenu odluči to smanjiti na 20. Onda će biti 20 zapisa "viška" u seemovima gdje se bilježe sami podaci o pozivima, pa bi to teoretski moglo izazvati neke mušice u ponašanju. Naglašavam ponovo pojmove "teoretski" i "moglo". Što znači da "ne bi moralo, ali ne zna se još".
Uglavnom, ako se nekome da probat na v3 odnosno na nekim triplets-modelima, pa nek' javi da li radi ili ne.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Radi i na e398/E1,mada jedino sto mi se nesvidja sto nemoze isti broj prikaze vise puta(tj. ako me je neka osoba zvala vise puta za redom)
@bluedevil jel možeš te seemove ovdje zaljepit jer nikad mi nije išlo modanje seemova pa da nest ne zeznemthnx
moja greska nema veze sa tim,danas sam menjao flex a to nemam ukljuceno ( tj. seem 0126_0001 / offset 03 / bit 5 i 6 - 0 )Izvorno postao JA_SAM
Ja ču danas probati na V3,pa javim.Izvorno postao BlueDevil
![]()
Evo seemovi...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Sada ču probati,pa ti javim.![]()
Ništa,meni ne radi na V3.![]()
OPREZ!! Seemovi na v3 i na v3i nisu isti!! Čak se puno razlikuju od ostalih seemova... Napravite uvijek backup pa onda udrite...
@gogs
Zna li se kako po tom pitanju stoji v3x?
hvala
poz
um caruje dundo maroje!
ovako stoji situacija sa seemovima.Izvorno postao Night Hawk
v300, v400, v500, v505, v525, v600, v550, v547, v551, e550 i još neki imaju jako slične seemove. tu mogu još i dodati i v3.
L6, L7, v360 imaju pak drugačije seemove i nije preporučljivo stavljati seemove od gore navedenih modela, ili obrnuto.
v3i ima specifične seemove, tako da ne valja stavljati niti jedan seem od gore navedenih modela jer se može mob shebat i komotno pripremit za flashanje.
v3x ima jako slične seemove kao svi 3G uređaji. Dakle, tu ti spadaju: E1000, v975, v980, E770, v1050, v1075.....
dakle, seemove za v3x možeš kombinirati sa navedenim uređajima, ali sa povećanim oprezom i obavezno napravljenim originalim backupom.
Nadam se da ti je jasno![]()
Ne može biti jasnije...![]()
svaka čast na iscrpnom odgovoru!
hvala još jednom
poz
um caruje dundo maroje!
Znam,ja sam si sam editirao na V3,ali opet ne radi.Izvorno postao GoGs
![]()
Bookmarks