iGO Primo 9.6.29.357899 - iGO 2013.Q3 Europe Maps
Upute :
iGO Primo 9.6.29.357899 - Android
- Kopirati folder iGO na root SD kartce
- Pokrenuti priloženu *.apk datoteku
- Instalirane mape , buildings , poi iGO 2013.Q3 Europe, speedcam
- Instalirani svi jezici , i glasovi navođenja (Multilingual) .
- Sve rezolucije (all resolutions) .
Get this Torrent
Testirano na :
HTC One X
HTC Flyer (7 inch)
Samsung Galaxy Tab 3 (10.1 inch)
Samsung Galaxy S3 mini
Zadnji uredio walter66 : 30-04-2014 u 09:54
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
iGO Primo 2.4 9.6.29.390522 (Android)
Novija verzija bez mapa (karata)
Install instruction:
1. Completely uninstall any previous version of iGO.
2. Paste iGO folder to root sd card
3. Add data.zip to iGO folder
4. Add maps, POI, TMC license, ...
5. Install APK
NOTE:
To make your application work without problems, do not use branding.zip, etc. ....
*** Prije pokretanja programa pronađite folder "save" (ako postoji) i izbrišite ga !
Ovu verziju nisam testirao i neznam kako radi ...
igo28042014.zip (384.31 MB)
Zadnji uredio walter66 : 01-05-2014 u 11:57
Ok,hvala.Pozz
Trebam pomoć.
Imam Nexus 4. Kad sam ga dobio, instalirao sam iGO MyWay 8.4 sa strechanim ReBorn skinom, sve je radilo kao urica. U međuvremenu sam prebacio runtime na mobu na ART. Neke aplikacije su u početku zezale, ali iGO je i dalje radio OK. Nakon toga sam MyWay deinstalirao i kompletno pobrisao iGO direktorij iz memorije telefona.
Skinuo sam nekoliko verzija iGO Primo, uključujući i ovu. Slijedim korake instalacije i svaki put dobijem istu grešku - aplikacija nije instalirana. Znači nikako uopće ne mogu instalirati noviji Primo. Možda preskačem neki korak, ili mi treba neka drugačija datoteka za rezoluciju Nexusa 4?
Dok si imao Android OS , v4.2 (Jelly Bean) , bilo je sve u redu , upgradable na v4.4.2 (KitKat) nastali su ovi problemi koje imaš .
Neznam gdje griješiš , ali trebala bi i ova verzija raditi na internoj memoriji . Na mojem HOX_u isto nemam SD karticu i radi bez
problema (v4.2.2 Jelly Bean) . Istalirao sam i na Xperia Z1 compact radi na internoj memoriji (KitKat) .
Točno, nadogradio sam mob na KitKat i stavio ART.
Uglavnom, čini se kako uopće neću moći instalirati iGO Primo ukoliko mobitel ne vratim na stari runtime. Evo C/P sa Android Zone-a:
by squareflapjack » Sun May 11, 2014 8:52 am
Oops, problem solved.
It turns out iGo won't run on ART.
When the tablet was switched back to Dalvik, iGo installed correctly.
Thanks for listening![]()
![]()
ops:
EDIT: Odustao nakon 5 različitih verzija iGO Primo i instalirao Navigon. Nadogradio mob na 4.4.3 i ostavio ART, Navigon i dalje uredno funkcionira.
Hvala na pomoći.
LP,
Igor
Zadnji uredio iggyone : 09-06-2014 u 00:43
Pozdrav svima, instalirao sam uspesno ovaj igo na sony z1 compact, stavio karte, poi sve, e sad jel znate za onu foru da u google earth mozemo napraviti nas poi i uraditi save to my places i sacuvati ga u formatu .klm e sad kad ubacim to u poi folder nikako ne mogu da nadjem taj poi?? Putujem skoro na krf pa sam mislio da sve favorit plaze napravim u klm i stavim u favorites radi lakse navigacije do njih al nesto ne radim kako treba, ako moze savet fala
Moraš napraviti folder :
iGO\content\userdata\
imaš ovdje kompletan foder : userdata
u datoteci sys.txt
Dodaj ovo :
[folders]
kmlpoi="userdata\poi" ;"content\poi"
kmlroute="userdata\route" ;"content\userdata\route"
has_secondary_root=0
Tu sad ubacuješ ono po želji što želiš , nisam baš siguran da će odgovarati *.klm s
Google Earth , iGo ima drugog proizvođača mapa (karata) i kvalitetnije karte .
Probat možeš i na računalu ako instaliraš simulaciju :
http://cafe.mobil.hr/threads/79441-iGO-8.31-PC-HR
Dali to pomaže za lakšu navigaciju , neznam !?
Probao sam danas i radi , a ima li to koristi za auto navigaciju , možda ...
To sam koristio na Garminu na ručnom uređaju za planinarenje i vožnju "brdskim" biciklom ...
Moj je zaključak : Previše muke za malo koristi
Onda mozda bolje da uzmem kordinate plaza da ih nadjem na igu i da ih stavim u favorite sta mislis? Pa meni bi bilo jako korisno jer cu biti totalno bez interneta u jednoz zabiti na krfu
Neznam , pokušaj kako si zamislio ! Meni to nikad nije trebalo na iGO navigaciji , a ne koristim mobitel za navigaciju , imam klasičnih nekoliko ...
Odi na ovaj Forum potraži vladcepesh , on je tamo glavni za navigacije , a iGO mu je specijalnost .
ili ovdje gdje je glavni Legija.007 , možeš mu ostaviti poruku (PP) i na ovom Forumu .
e uspeo sam da klm fajl ubacim u route folder ,vidi je normalno
Nebude li išlo postavi pitanje na ona dva Foruma , koji sam gore postavio linkove , bolje iGO majstore od njih dvojice nema , najbolji su !
Bookmarks