B-Siemens EL 71(mislim), sirocco,8800, 8801...
dakle, zanima me koji sve modeli mobitela imaju kućište ( masku, određene dijelove...) izrađene od metala ili određene legure....?
naravno, navedeite samo one koji se mogu nabaviti na našem tržištu...
za sad samo znam B-Siemens EF81...
hvala
B-Siemens EL 71(mislim), sirocco,8800, 8801...
d900 je od izbrusenog aluminija
benQ-Siemens ef81-izvanredna kvaliteta kućišta (izrađeno od pravih materijala - magnezij, aluminij, mineralno staklo vanjskog zaslona) ...c/p s t-mobilea
mda-i sa nekim iznimkama (vario..),n91
nokia 8850 imaš neku u oglasniku, 8950- čini mi se, seT610(djelomično metalno)
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
8910! Navodno je od titana... 8850,8890,8810, Motorola V60i (mislim da je ta),V3 naravno...
i poleđina L7... Jedan pad i skrivila mi se maskaIzvorno postao BM0021
![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
E da, pa i k700 ima tak neki metaliziran poklopac bakterije... Ma ima cijelo brdo mobova!
teško je nabrojat te sve mobitele... svaki ima bar neki metalni dio![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
moto-L2Izvorno postao gLemon
Sljaka!
mislim da el71 nema metalno kuciste nego je to samo premaz boje metala.Izvorno postao zicozg
K700 ima plastični poklopac baterije... nema niti jedan metalni dio... samo je tako napravljena i pofarbana plastika da se čini ko da je od metala (imao sam taj mob tako da znam)...Izvorno postao BM0021
Nokia 8910 ima kućište navodno od titana... Nokia 8850 ima kućište od nekakve legure aluminija, Motorola V60 ima kućište od neke vrste aluminija...
Ona Nokia 8800 i 8800 sirocco...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja sam također imao k700i i cini mi se da je poklopac baterije metalni jer je uvijek bio hladniji od ostatka telefona.
ak gledas samo na kvalitetu k700i ti je glavni to napucavaš u zid,igreš nogomet sa mobomi dalje radi ko beba
Izvorno postao Ico
8850 ima od magnezija![]()
...manje je više...
Izvorno postao konan1
a kolko ti možeš sr.t, majke ti mile. čuo sam nekaj da neki lik može iskromirat plastiku i da izgleda jaku dobro. pa eto ideje da si iskromiramo mobove.
Sljaka!
Za kromirane dijelove si moraš kupit 6233Izvorno postao AutoXpert
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
da. imaš kromirani mob i krpicu za naočale da ga stalno brišeš...![]()
Sljaka!
A sada si brzo sviIzvorno postao AutoXpert
PIMP YOUR PHONE
Otrčite u trgovine i kupite zračne kistove za bojanje modela-maketa i poskidajte maske i na posao!!!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
vario IMA metalno kuciste, odnosno, cijeli prednji dio kucista (koji se dize gore) je od eloksiranog aluminija, ja sam mislio da je plastika, a da je aluminij samo okvir oko ekrana, kad gle cuda; cak I tipke za javljanje su alu..Izvorno postao sodom
bas pisem s njega, uhvatio se na wlan od semerara u wtc
)))
Izvorno postao Vuki
![]()
![]()
![]()
![]()
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
samsung sgh-e300 cini mi se da je dio ispod vanjskog ekrana metal, jer je uvijek hladan... i izgleda ko metal![]()
Vario nema metalno kučište, i zapravo si bio u pravu prije kada si mislio da je samo okvir metalan.Izvorno postao ::diaboliq::
Metalne su i tipke još, i ništa više na kučištu.
Ovo drugo je plastika metalnog izgleda.
Provjeri kod proizvođača ili još bolje zagrebi ga pa ćeš vidjeti ...hehe.
Moj je bio pao pa i zato znam 100% to što pričam.
Nemoj muljat ono što nisi provjerio.
Zadnji uredio Wisher : 04-01-2007 u 20:51
N91 isto...
- Red-Gsm.net -
Bookmarks