Bok svima, malo searchao i našao samo jedan topic koji mi nije puno pomogao, pa da otvorim novi. Dakle trebaju mi savjeti za dva fotoaparata sa podvodnim kučištima:
1. Treba mi digitalac koji ide s podvodnim kučištem i da cijena cijelog paketa ne prelazi 5000kn. Prije dvije godine nabavih olympus mju1030 SW. Koštao je zajedno sa kučištem, extra baterijom, mem.karticom i punjačem i neoprenskom torbicom 5000kn. Recimo da sam zadovoljan s njim, jednostavan je a slike znaju bit ok ovisno o svjetlu, jedino me malo muči ograničenje na filmiće (ustvari to je cijela priča oko toga jer je uredno snimao filmove na VGA i 30 FPS-a i onda odjednom prestao to radit, da bi mi na garanciji rekli da on ima ograničenje na 10 sec ) ugl treba mi tako nešto slično, zanimaju me iskustva.
2. Drugi fotić bi trebao biti malo napredniji, ne sada nekakva zvijer ali da se jedan početnik na njemu kroz neko vrijeme može naučiti raditi kvalitetne slike, najvažnije bi bilo da ima makro objektiv, i možda na kučištu za spojiti externi blic il nekakvu rasvjetu, neznam baš o tome ništa :? cjenovni rang za njega (s kučištem, karticom i extra baterijom) bi trebao biti, ustvari nemam nikakvu ideju koliko bi to moglo koštati al recimo oko 10 000kn.

I naravno gdje bi ih mogao pronaći uopće.
Nadam se mi možete pomoći.