U drugoj temu mi upao na oko govor o fiksnom telefenu na bonove.
Koristi itko ovu uslugu? Kako funkcionira to?
Također, da priupitam, možda netko zna. Trenutno sam na Bnetu pod ugovorom. Jel moguće izvuć telefon van da ga prebacim na bonove?
U drugoj temu mi upao na oko govor o fiksnom telefenu na bonove.
Koristi itko ovu uslugu? Kako funkcionira to?
Također, da priupitam, možda netko zna. Trenutno sam na Bnetu pod ugovorom. Jel moguće izvuć telefon van da ga prebacim na bonove?
Moji kući imaju vipme homebox - znači uplate 50kn svakih 3mj i to se manje više skuplja na računu tj. i nazovu s fiksnog ponekad (20 lipa minuta). Eto. Funkcionira tako da se u 3-4 mj uplati 50kn. Prije je bilo mjesečno 130-150kn. A višak koji bi se nakupio na računu se može tražiti nazad uz predočenje računa i bona... Inače je koštalo 400kn uređaj i telefon bežični - sa 400kn na računu! Internet nema (stari uređaj) jer ni netreba.
kupovo ja za djeda i baku, ono 6mj su u tom stanu gdje trebaju, uredno dolazilo svaki mj oko 70-75kn pretplate a ni za šta, čak ni prikaz broja ne daju u toj cijeni + naravno skupe t-com minute, skuplje od svih drugih...
i tako sam im uzeo vip-me homebox prije 4-5mj, plačeno 800kn uređaj huawei b260, i to uzimaj samo ako ti treba telefon, gledam za net cijena jednog gb je 70kn! budale! da su stavili 35kn još bi si aktivirao kad dođem kod njih, a ovako furam stick sobom na kojem za puno manju cifru surfam...
ako je za telefoniranje samo isplati se jako... ne plačaš pretplatu već staviš bon i za te pare telefoniraš, jedino ta investicija od 800kn, al gledaj to tako da ćeš kroz godinu dana ionako kroz pretplate...
ovo što mlesic kaže ovo je ona stara ponuda sa bežićnim telefonom u paketu, nema toga odavno već + toga nisam siguran dali si mogo prenjet broj postojeći na to... tu je minuta unutar fixsne 20lipa
na ovaj paket šta je jedni sad dostupan, i koji sam ja uzeo od 800kn možeš prenjet broj, jer ja sam prenio... i ovdje je uspostava poziva 29lipa + 10 lipa svaka minuta
Moglo se prenijeti broj. A može se i sada to uzeti ako se nađe taj uređaj negdje u nekoj trgovini da je zaostao... Inače novi uređaj i tarifa. Prikaz broja također radi.
da se moglo sada uzeti ne bi mi palo na pamet davat 800kn, to je ponuda koje nema u nazad 5godina šta si ti uzeo...
800kn je 3-4mj na t-comu![]()
Hvala na odgovorima.
Vidim da je i dalje taj uređaj 800kn, što je malo puno mi. Makar, kada uzmem razliku cijene net+tel, samo net, tih 800kn bi otplatio u jednoj godini zapravo tak da na dugogodišnjoj razini je razlika uočljivija.
Vidjet ću još.
Bookmarks