Vifocal W92
evo jedno vrijeme je kod mene taj mobitel. inače ovo je potpuno novi kineski brand koji izgleda da želi biti u vrhu kineskih mobitela, naravno to je dugačak put ali sasvim sigurno da su dobro krenuli. Jer su u samom startu već ponudili osmojezgreni mobitel po vrlo prihvatljivoj cijeni odnosno mogu reći bez problema po najnižoj cijeni od samo 190$ u odnosnu na konkurenciju.
Tehničke karakteristike
Android 4.4 KitKat
MT6592 1.7GHz Octa-core
Mali 450
2GB Ram
16GB interne memorije proširiva sa memorijskom karticom
Ekran: 5.0 Inch HD 1280 x 720 pixels, IPS, OGS, full lamination
Network: WCDMA+GSM
Band: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 2100MHz/850MHz
Flip Cover Case funkcija
Baterija: 2700 mAh
Dimenzije: 145×73*x7.9mm
Težina: 126g
Kučište je od plastike, dolazi u crno sivoj srebrnoj boji. Odnosno rub je srebrne sjajne boje. Da bi koristili flip case cover, dovoljno je skinuti poklopac i staviti filp case, pa onda mobitel postaje naranđasto crn
Flip case funkcija super radi, kada zatvorite flip case, na ekranu se pojavi vrijeme, signal, baterija. znači standard.
Na prednjoj strani je veliki 5 incha ekran HD reze odnosno 1280 x 720 pixela. Moram priznati da je ekran jako dobar i da ja nisam primjetio neke razlike između FHD i HD rezolucije. Kut gledanja je isto također odličan. Ispod ekrana su tri kapacitivne tipke sa osvjetljenjem. Osvjetljenje je dobro, nije niti prejako, a niti preslabo.
Ovaj mobitel je također vrlo zanimljiv jer dolazi sa Android 4.4 KitKat sistemom. Što je danas rijetkost kod kineskih mobitela. Izgled sučelja i općenito sustava je više manje standardan osim određenih izmjena poput ikona.
Što se tih hardvera, ovdje je već sad poznati MT6592 1.7GHz Octa-core procesor koji se je pokazao kao jako dobar procesor koji je u samom vrhu procesora. Tu je također 2gb rama i mali-450 grafička. Pa realno gledajući ovaj će mobitel ispuniti svaku želju i najzahtjenvijih korisnika. Unutarnja memorija je 16gb, od toga je slobodno 12gb. plus još imate utor za memorijsku karticu, max 32gb.
Što se tiče mreže i 3g-a, tu nažalost nisu pratili neke nove kineze, pa 3g radi na 850mhz i na 2100 mhz, ali će večinu zadovoljiti. Isto sam bio vrlo znatiželjan kako radi GPS. pa sam ga upalio i testirao sam ga bez sim kartice i wifi-a i bez ikakvih fixeva.
I gps radi isto odlično bez ikakvih problema.
Ovdje možete vidjeti kako reproducira HD filmove:
Tu možete vidjeti kako izgleda video zapisa kada kamera snima u full postavkama:
stavite u 1080p HD kvalitetu
Baterija je kapaciteta 2700 mAh. Za sada se je vrlo dobrom pokazala. Te u paketu dolaze dvije baterije.
Ako se kojim slučajem odlučite na kupovinu, možete ga kupiti ovdje.

Odgovori uz citat

Bookmarks