Rabljeno ili novo?
Koji je najjeftiniji android mobitel na HR trzistu, ili medu najjeftinijima, da ima 1 gb rama i da se moze rootati. Hvala.
Rabljeno ili novo?
novo, i to iz ducana, ne u oglasniku
Može webshop?
moze, thx
Do koje cifre otprilike?
Ja sam uzeo zopo zp700 koji ti dolazi rootan. 1299 kn,12 mj garancije..
Pošto imaju MTK SoC mogu se bez problema rootati.
ZP700 za 1300kn? Mogao si ga dobiti za nekih 1000 - 1100 kuna.
Nisam siguran. Neki Gigabyte modeli su imali, a neki ne. Najbolje pošalji mail Linksu ili nekoj drugoj trgovini koja ih drži.
Gigabyte nudi ok entry modele, ali cijene kod nas su i dalje prenapuhane.
Zopov talijanski webshop. Tamo im je i skladište pa nema PDV-a.
Našao sam recenziju za Gigabyte GSmart Roma R2 , i uređaj ima HR jezik !
Cijene uopće nisu "napuhane" , uređaj je ipak neka marka nije "goli kinez" (obukao je odijelo)
Cijena je ispod 1000 Hrk
Napuhane su cijene poznatim "Brandovima" poput Samsunga , Nokije , HTC_a ili Motorole . Od svih njih jedino Sony ima gotovo normalne cijene ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ako ti je ok, onda dobro, no pogledaj i neke druge Gigabyte modele - možda nađeš nešto bolje. Cijena ovog modela je ok, no mogla bi biti još malo niža, prvenstveno zbog chipseta.
Gigabyte nisu nesto prekvalitetni bas tako da ocekuj poneki kvar.
Govore i za Prestigio da nisu baš kvalitetni , pa se vrlo dobro prodaju , sve zavisi kako naletiš .
Neki dan sam naletio u jednoj trgovini na SmartPhone Lobox , cijena je stvarno povoljna i uopće ne izgleda loše , jedino nedostaju HR meniji može li se to kako nadograditi ...
Nekoliko poznanika je imalo loša iskustva s Prestigiom. Loš GPS, pretjerano zagrijavanje ili loš spoj maske. Sve ovisi kakve si sreće. Alcatel, Prestigio i Gigabyte su malo bolji kinezi, ali se ne mogu mjeriti s Zopom, Lenovom, ZTE-om, Huaweijem, Oppom ili Xiaomijem.
Što se tog Loboxa tiče, trebalo bi naći pravo ime modela. Možda za njega postoji multilanguage ROM.
@akoj
To si od nekog čuo i sad imaš takvo mišljenje . Isto tako ja razmišljam o Samsungu i ako svi tvrde da je dobar (valjda je) , ali meni u džep neće . Pogledaj ova dva Prestigo(Android) uređaja , pa kaži (ako smiješ) da nemaju dobar GPS . Rezolucije je niska za "telefonske" pojmove , ali ima svoju svrhu . Na kvalitetu nemam prigovora imam ovog manjeg , a onog većeg sam imao na testiranju 15 dana i teško mi se bilo rastati od njega .
Ja sam imao prestigio 4320 i meni je bio los... Nakon tjedan dana je otisao zvucnik,bio je pun laga.. Kamera ni blizu 8mp,blic ocajan.. Ja nikome ne preporucam Prestigio... :/
Doduse,nisam sve imao prilike isprobat..
Prestigio meni niti smrdi niti miriši. Znam ljude koji su zadovoljni njime, ali i one druge. Problem s GPS-om kod 5400(mislim da je bio taj) je kombinacija MTK-ovog chipseta koji i inače radi probleme i loše izvedbe antene. Vlasnici sam poslao jedan mali patch za to i sad kaže da malo bolje radi.
Što se mene tiče, isto mi Samsung neće u džep, barem ne onaj s Androidom.
ONTOPIC:
Je li autor teme razmišljao o nabavci mobitela iz Kine?
Točno !
Govori se o jeftinim kineskim telefonima s 1 GB rama , kad malo pogledaš po Shopovima uglavnom imaju 512GB/4GB , oni s 1GB/16-32+ ne spadaju u jeftine , poput Oppo ili Xiaomi ...
Nađe se jeftino i 1/8 odnosno 1/4 (cca. 120 $).
A za malo više od 200 ide i octa core 2/32. Naravno to su modeli ne toliko renomiranih brandova.
Naravno na tu cijenu treba računati i PDV.
Zadnji uredio akoj : 06-04-2014 u 11:59
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks