Ja sam zbilja bio LEGOfan! Koje sam projekte ja izgradio, da ih je bilo prezentirati, sigurno bih neku nagradu dobio! Sjećam se da je pola susjedstva dolazilo gledati moju žičaru/uspinjaču koja je funkcionirala baš poput prave.![]()
Pokrenite svoju maštu, dođite na svoju adresu i sagradite kuću, vrt, automobil...ili slobodno otputujte na more te napravite jedrilicu, brod ili vikendicu.
Jednostavno oslobodite maštu i uzmite original Lego® virtualne kockice te složite...što god želite.
http://www.buildwithchrome.com
Ja sam zbilja bio LEGOfan! Koje sam projekte ja izgradio, da ih je bilo prezentirati, sigurno bih neku nagradu dobio! Sjećam se da je pola susjedstva dolazilo gledati moju žičaru/uspinjaču koja je funkcionirala baš poput prave.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Lako se hvaliti bez dokaza
Evo, netko poduzetan je već bezobrazno zaposjeo cijeli Trg bana Josipa Jelačića...
Do prije par dana je bio prazan.
Mogli su još vrsta kockica ubaciti...![]()
Stvarno mi žao što u "moje vrijeme" nije bilo ovih mobitela-kamera! Bogte, koji projekti su bili od Legića... Kruzeri, luke, TV eventi (Eurosong u ZG 1990. gotovo kopiran na Lego podlogu, s kamerama, gledalištem...), hidrogliseri, gradski autobusi, aerodromska zgrada s potpunim radarskim sustavom, semafori s putokazima... Čitav grad... E, da!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks