Ja sam zbilja bio LEGOfan! Koje sam projekte ja izgradio, da ih je bilo prezentirati, sigurno bih neku nagradu dobio! Sjećam se da je pola susjedstva dolazilo gledati moju žičaru/uspinjaču koja je funkcionirala baš poput prave.![]()
Pokrenite svoju maštu, dođite na svoju adresu i sagradite kuću, vrt, automobil...ili slobodno otputujte na more te napravite jedrilicu, brod ili vikendicu.
Jednostavno oslobodite maštu i uzmite original Lego® virtualne kockice te složite...što god želite.
http://www.buildwithchrome.com
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja sam zbilja bio LEGOfan! Koje sam projekte ja izgradio, da ih je bilo prezentirati, sigurno bih neku nagradu dobio! Sjećam se da je pola susjedstva dolazilo gledati moju žičaru/uspinjaču koja je funkcionirala baš poput prave.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Lako se hvaliti bez dokaza
Evo, netko poduzetan je već bezobrazno zaposjeo cijeli Trg bana Josipa Jelačića...
Do prije par dana je bio prazan.
Mogli su još vrsta kockica ubaciti...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Stvarno mi žao što u "moje vrijeme" nije bilo ovih mobitela-kamera! Bogte, koji projekti su bili od Legića... Kruzeri, luke, TV eventi (Eurosong u ZG 1990. gotovo kopiran na Lego podlogu, s kamerama, gledalištem...), hidrogliseri, gradski autobusi, aerodromska zgrada s potpunim radarskim sustavom, semafori s putokazima... Čitav grad... E, da!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks