http://cloud.tapatalk.com/s/580bb3b0...d.vending.png?
Koristim ovu, meni je super
Prije mjesec i pol sam si kupio LG v10, ali korejsku verziju. Ima naš jezik, sučelje, sve 5.
Međutim, također ima modificiran softver. Kada hoću poslati običan SMS, da mi 160 znakova, a nakon toga pretvara u MMS.
Pokušao sam s aplikacijom koja se zove Textra, ali dosta često ne želi poslati niti SMS niti MMS. Samo se pokaže crveni uskličnik i ništa.
Sljedeća je Google Messenger. Ta mi je dosta dobra (bila). Do danas, kada sam dobio MMS. Odgovorim običnom porukom, ali, iako tog primatelja imam pod SMS porukama, odijelio je ovo kao poseban "razgovor" i naravno vratio u obliku MMS-a moje dvije rečenice.
Nisam još pokušao Hangouts iako čitam da ljudi baš nisu oduševljeni istim, i još mi pada na pamet FB Messenger koji odnedavno nudi kao slanje SMS-ova (nisam niti ispitao).
Najdraži mi je stock program ali bojim se da tu nema modifikacija. Takav je kakav je.
Ima li nešto da vrijedi?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
http://cloud.tapatalk.com/s/580bb3b0...d.vending.png?
Koristim ovu, meni je super
....
Ja sam mnogo programa za sms isprobao i najbolja mi je YAATA SMS Premium, ima mnogo opcija i moze uraditi vise stvari
od ostalih sms programa
Ima i besplatna verzija koja je malo osakacena ali i ova se nadje lako
Da možda nisi dao aplikaciji dopuštenje za slanje SMS-a? Jer meni kad prvi puta šaljem SMS na novom mobu/aplikaciji, uvijek pita da li to želim i da će me to koštati.
Ja koristim Hangouts jer mi SMS samo za parking pa mi nema smisla imati odvojene aplikacije za SMS i hangouts. Prije dok nisam koristio hangouts sam koristio google messenger.
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
facebook messenger
Google Messenger koristim, brz, jednostavan, radi bez frke.
Da, doživio je nekoliko updateova i sada izgleda ispolirano. Iako, i dalje odvaja razgovore s istom osobom za MMS i SMS.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks