Za takve stvari najbolja i najsigurnija (iako ni to nije 100%) opcija je primopredaja i test uređaja uz samog vlasnika.
Isprike ako tema vec postoji ili sam ovu stavio u krivi podforum, pomocu searcha nisam nasao nista korisno.
Na sto sve treba paziti prilikom kupnje preko oglasnika/njuskala?
Kakve su muljaze uobicajene?
Planiram kupiti Note 2 i ne bi bas da me netko zezne za tu kolicinu love.
Ima li netko za preporuciti nekoga pouzdanog iz Njuskala?
U oci mi je upao ovaj korisnik, http://www.njuskalo.hr/korisnik/stricpapi , ima li itko iskustva s njim?
Za takve stvari najbolja i najsigurnija (iako ni to nije 100%) opcija je primopredaja i test uređaja uz samog vlasnika.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Misliš da ti šalje poštom ili? Ako ćeš poštom, onda će ti carinu opaliti.
Uglavnom bježi dalje od neviđene kupnje, prije par godina sam plaćao pouzećem mobitel i dobio polovnjaka umjesto novoga. Uglavnom možeš mu staviti soli na rep, osim ako ti se ne poteže 400-500 km.
>>JA SAM SPAMMER S OGLASIMA I NAPRAVIM LI JOŠ JEDNU GREŠKU IDEM NA "HLAĐENJE"<<
![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 07-12-2012 u 04:33
Bolje ispasti glup nego ispasti iz aviona!
najbolja opcija, i po meni jedina prihvatljiva, je kupovina od nekoga tko je uređaj uzeo na produljenje ugovora. nikakvi privatni servisi, nikakve sumnjive garancije. traži i račun uz uređaj. vjerujem da ti ovo eliminira dobar dio ponude, ali samo tako možeš biti (o)siguran u slučaju da nastanu nekakvi problemi s uređajem tijekom prve dvije godine korištenja.
edit: zaboravila sam napomenuti, zadnje što bih osobno napravila je kupovina preko granice ili kupovina nekakvih sumnjivih uvoza. odmah se možeš pozdraviti s garancijom, a vjeruj mi, to je zadnje što želiš.
Zadnji uredio divided by zero : 05-12-2012 u 12:23
Ma naravno da nista osim primopredaje ne dolazi u obzir, konkretno s ovim kojeg sam naveo bi se nasao na granicnom prijelazu.
I ja bi najradije uzeo mobitel od nekog tko je produljio ugovor, ali tesko je naci tako nekoga, a i citao sam da ekipa krivotvori racune i garantne listove pa me zanimalo na sto obratiti paznju.
Ja sam kupio oko 20-tak mobitela preko njuškala ali nisam uzimao od ovih "švercera" koji imaju svoje servise i to nego samo ovi koji su iz ovlaštenih servisa(t-mobile, tele2....)
Ako je netko imao inskustva sa ovim privatnim servisima, zanima me kakvu oni mogu dati garanciju na uređaj....
-po mom mišljenju mogu preveslati bilokoga a ti nemaš konkretnih dokaza ako se sa uređajem nešto dogodi.!
Ako sam u krivu neka me netko uputi u detalje te prodaje..
Pozdrav!
Mislim kupiti mobitel preko njuskala kod prodavaca JSTAZIC .
Ima li itko iskustava s njime, je li pouzdan ?
Zahvaljujem !
http://www.njuskalo.hr/samsung-galax...oglas-11867770
(zvucao mi je ok, daje garanciju, racun, mobitel na uvid...)
Klikom na link kaže da je oglas ili prodan ili izbrisan.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks