Zadnji uredio walter66 : 19-12-2015 u 16:46
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Skinem kartu za hr i bih u rar-u. Kako da ih instaliram na mobitel?
ovde imas sve kako da instaliras kartu na telefon.http://cafe.mobil.hr/threads/80903-N...pe-5.6-Cracked
I tako malo pomalo
Po tom sam uputstvu instalirao Navigon 5.6.0. ali mi za karte javi da su najnovije a znam da nisu. Kako da skinem karte na mob? Molim tutorijal. Hvala
Imaš "tutorijal" → ovdje !
Možeš pokušati , samo znaj da nisu ni oni iz Navigon_a naivni , pa znaju vratiti nazad kod prvog spajanja na WiFi njihove "Vaše su karte u najnovijem stanju" ...
Trud se na kraju ne isplati !? Karte su i ovako poprilično dobre , a nedostataka imaju svi kartografi , ne moramo uvijek imati sve najnovije (odmah) .
![]()
Zadnji uredio walter66 : 29-01-2016 u 15:13
Da li se mogu karte instalirati na jednostavniji način, ovo je ipak prekomplicirano za mene. :-)
bog evo i ja sam skino navigon 5.6 i kad sam skino preko wifi oni file od 650mb iinstaliro navigon javilo mi je kod prvog wifi spajanja vase karte su u najnovije i imam pitanje da li sada mogu skinut karte sa torenta ili da ide preko navigona i wifi?
Odustani !
Ostavi neka budu karte kako ih je aplikacija instalirala i problem riješen !
Tvrdim da je cijeli postupak + skidanje Navigon karata (3.5-5 GB - Maps ) preko Torenta ili linkova neisplativ ,
a ne dobije se gotovo ništa bolje , jer opet karte izlaze ili dolaze s istog izvora .... Ja to ručno mjenjanje karata
više ne radim !
![]()
Može li se ova karta ubaciti u prestigio 5056
moze samo trebas kompletan navigon ne samo njegove mape , ako je uredjaj orginal onda je vjerovato gore sw navitel a na navitel nepasu mape od navigona !?
ili ubaci unlok pa mozes koristiti i orgina ai ostale sw navi programe !!
Koji bi bio sw najbolji da ubacim pošto mi navitel baš i nije ok?
Kad upišem neku adresu i ponudi mi samo jednu trasu a ne više pa da ja izaberem kojom bi da idem.
navitel ima loše mape za Hrvatsku,ubaci Igonextgen,Navigon ili Igo primo
Imao sam na telefonu : here maps
Meni je bio ok taj sw
Gdje da nađem i skinem igo?
Skinuo sam nextgen i IGO-EU-HERE-2015-Q1 mape za bosnu,srbiju,hrvatsku itd
Pošto sam novi u ovome možete li mi malo pomoći oko ubacivanja.Dali treba da sve to ubacim SD a pre toga da obrišem sa nje sve ili.....
akiko1@
skini tu pa probaj !?
ili skini neki igo pa instaliraj lakse ces doci do karti za rusiu !
jer iako je sve za djabe nemozemo sad traziti dlaku u jajetu !
a i za rusiju postoji i drugi navi sw , i isto dobro pokrivaju taj dio svijeta !!
Zadnji uredio zuzo : 24-03-2016 u 16:27
pozdrav ZuZO
imam jedno blesavo pitanje, naime posjedujem navigon 1410, i vidi vraga kad ja hoću obnovit mape jer su bdw iz navodno 2009 (meni se čine starije) ovi mi kažu kao zakasnio si mogao si to do 2011 napravit popizdio sam laganini, e sad bio pametan pa ubacio "svježe" mape preimenovao .nfs iono kaj treba po mom mišljenju, međutim neki zez naravno, čak piše naziv ulica glas radi, ali kak bi moj stari rekao ima ton ali slike naja, nema vizualno mape / karte
pa ako more neka pomoć, savjet, ili možda da ga preinačim u i<go, ugl radim na dostavi pa mi je potrebno barem koliko toliko novije stanje karata, svaku preporuku prihvaćam, inače onaj JVC je umro ali je radio do zadnjeg
TNX
to je bogme oldtajmer, mislim da na njega ide mn7 - 7.5.9 sw. veci sw. tesko guta , i samo nuzne mape bez ostalih kerefeka !imam jedno blesavo pitanje, naime posjedujem navigon 1410, i vidi vraga kad ja hoću obnovit mape jer su bdw iz navodno 2009 (meni se čine starije) ovi mi kažu kao zakasnio si mogao si to do 2011 napravit popizdio sam laganini, e sad bio pametan pa ubacio "svježe" mape preimenovao .nfs iono kaj treba po mom mišljenju, međutim neki zez naravno, čak piše naziv ulica glas radi, ali kak bi moj stari rekao ima ton ali slike naja, nema vizualno mape / karte
pa ako more neka pomoć, savjet, ili možda da ga preinačim u i<go, ugl radim na dostavi pa mi je potrebno barem koliko
[QUOTE
<version>7.5.9</version>
<build>645</build>
<brand>NAVIGON_EU</brand>
<platform>1410AB</platform>
<productprefix>N7</productprefix>
<copyright>Navigon AG, Copyright (c) 2009</copyright>][/QUOTE]
a sto se tice iga na navigon to ce ici malo teze , jedino ako nadjes neki prepravljeni za navigon !?
ma kaj se toga tiće ima mjesta jer ta je samo za hr, a i ima utor za karticu , pa kaj n ije to win ce 5 il 6 nemrem s tvojim onim spiritom uć
neznam jer onaj sprit za rezoluciju 320x240 ili za rezo. 480x272 !?
gore je win ce5.
i navrati u tvoj PP!
nema ništ u pp za sad
jesi dobio poruke , ako nisi onda nesto nije u redu, mozda je inbox pun ?
Bookmarks