ko da su sve klonoviovaj prvi lici na K800, a ovaj narancasti u sredini na nekog samsunga (ne znam ime)
Dobio sam e-mailom ovaj e-prospekt,telefoni su dual-band GSM.
Vrlo povoljne cijene ali nažalost tako nešto neće dolazit kod nas (pogotovo ako znamo da Sharp nema a vjerojatno neće nikad ni imati uvoznika/distributera/servis u HR).
Ovaj klon izgleda Nokie N73 je i mene prevario na prvi pogled.![]()
Detaljnije o svakom modelu možete naći ovdje:
HuaYu V908 , SED V628 , YiTuo GM329
CECT K808 , CECT A606-7 , CECT T590B
CECT GS860 , CECT U8800-5 , CECT T689-3
![]()
ko da su sve klonoviovaj prvi lici na K800, a ovaj narancasti u sredini na nekog samsunga (ne znam ime)
iPhone 5s 16 GB
dizajn od ovoga prvog je definitivno pokupljen od lg kg920
Nebi nikad kupio takav neki mobitel, jer imam feeling ta to nebu dugo trajalo, ko i sva kineska roba...
Bom Chicka WahWah
Kao prvo većina toga i jesu klonovi. Ali doslovno. Prije nekog vremena sam čitao o imitacijama SE W800 i W810... Ovo je još ok, imaju svoja imena modela itd. ali ono je bila baš neka kopija... Npr. bio je walkman logo okrenut naopako, dizajn identičan, ali razlika je bila što je npr. W810 imao touchscreen.Masa ljudi je to pokupovala i već pogađate... Reklamacije u prvih mjesec dana ili tako nešto... Vjerujem da je razlog nešto tipa "opći raspad sistema".
Pa sad si vi mislite... A "lijepo" su izgledali.![]()
Ne mogu tvrditi da je ovo ista stvar, ionako se sve skoro proizvodi u Kini, ali malo mi je smiješno nakon onoga što sam ranije čitao...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
CECT u8800, kopija 7360 radi OK.
ako imaju garanciju,zasto ne kupiti?nije tolkio presudno sto su kineski.ne mora automatski znaciti i da su losi.
Ovako i onako večina ljudi mijenja mob nakon ili prije isteka garancije, pa je sad pitanje koliko se isplati ne uštedjeti koji som.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Mogu samo misliti kakav im je software...![]()
|Think again.|
Ovaj CECT K808 je olfo nokia N73... LOL![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Slično sam i ja mislio dok nisam otišao tamo i vidio "iz prve ruke"Izvorno postao El Niño
![]()
jedva cekam , nema robe do kineske robe , bez obzira sto vi pricali , ionako se sve radi tamo nazalost , pa koja je razlika kupiti nesto genericko ili platiti brand neke firme - razlika je u 100€ koji ostanu u djepu .
Ti mobiteli me podsjećaju na neke poznatije marke...![]()
Ali ono dole u dnu mi je baš: možete naručiti bez kutije, uputa baterije ili punjača da se smanje troškovi dostave... Strava...Naručiš mob bez punjača i onda takav punjač nemožeš nigdje nać...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma Kinezi, kopiraju sve moguce i nemoguce.![]()
Posjetite NOVI forum o mobilnim telefonima i racunarima
KLIKNI!
dobar, uskoro će biti moguće i ubacivanje HR jezikaIzvorno postao Flashy
Kinezi nista ne kopiraju , oni jednostavno uvjetuju stranim ulagacima da im moraju ostaviti ili dati svoju tehnologiju , dakle to nije kopiranje jer je potpuno legalno .
Kineski auto nikad nebi kupio jer je tu ipak zivot u pitanju ali kineski mob, zasto ne? U najgorem slucaju moze crknut a vjerojatno daju nekakvu garanciju. Onaj zadnji s touchscreenom s prepoznavanjem rukopisa i 2mpix kamerom za cca 800kn bi uzeo isti cas da ga ima kod nas!
Malo off-topic, ali imao sam priliku viditi kinesku kopiu Casio kalkulatora. Vjerujem da im je Casio "ustupio" prava za proizvodlju klona, s jednim ograničenjem - brzina. Taj model smo uspili zabaviti na jedno tri (možda i više) minute dok je uspio izračunati (ali barem točno).
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
kolko god neprovjereni bili da sad mogu kupit onog sa prepoznavanjem rukopisa za 100 eura odma bi ga kupio.
tako je.auti su nesto drugo.kod mobitela ako rikne,odneses na servis i popravis.jos je bolje ako imas garanciju.Izvorno postao BM0021
![]()
pa meni frend kupio kineski supermoto za 10k kuna...12ccm...samo serijski dolazi spigana felga...kupiš dva ta moba dva dobiješ gratis...tak ako ti slučajno isklizne iz ruke da imaš rezervne..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Imao sam prilike provozat kineski skuter, neki geely il tak nesto 150ccm cini mi se i takvo smece je dusu dalo za poginut, kocnice su smjesne, straznja vilica komplet plese lijevo-desno, plastike kad jednom skines vise nemozes vratit itd... Vjerojatno ni mobovi nisu nesto kvalitetnije napravljeni ali kao sto rekoh s mobitelom nista ne riskiras, u najgorem slucaju mozes popusit tih 800kn tako da zasto ne? Ja cu odma uzet kineski mob ako se pojavi kod nas po takvoj cijeni.
http://www.gsmarena.com/xcute-phones-43.php mislim da su ovo isto kineski...
- Red-Gsm.net -
Ovaj prvi, slajd model:
Display Type TFT, 16M colors
Size 640 x 240 pixels
Camera 5 MP, interpolated to 8MP, autofocus, video(VGA 30fps), flash
Uzimam ga isti cas ako dode po nekoj prihvatljivoj cijeni!!
Xcute je kineski, koliko mi se čini...ali čitao sam malo po netu o toj marki i nije tako loša...mislim da se niti jedna od ovih kineskih kopija, koje su gore navedene, ne može mjeriti sa Xcuteom...Izvorno postao RedkinG
Bom Chicka WahWah
Bookmarks