Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 26

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Koji Android ima najbolje specifikacije, a nije preskup

Ovako, od prije mjesec dana kada mi je stigao Samsung mini 2 svijet oko mene se počeo mijenjati.
    Iako sam imao i Nokiju N8 uz sebe, jednostavno nakon dva-tri dana uporabe sam je odložio zajedno s ostalim mobitelima i uzeo Galaxy za "daily use".
    Slova na Samsung tipkovnici su toliko razmaknuta da do besvijesti mogu kucati, a da skoro niti ne pogriješim. Iako je Samsung 3.2 inča, a N8 3.5 inča, može li mi netko objasniti zašto je na Nokiji gotovo nemoguće tipkati bez greški, a na Samsungu je, recimo užitak?
    Uglavnom, recimo da sam u mjesec dana vidio i iz prve ruke doživio Android sa svim njegovim blagodatima i manama. Naprosto mi je neshvatljivo da su neke aplikacije na Androidu u ponudi kao besplatne u Play storeu dok za iste morate hakirati Symbian!!!

Sada tražim nešto malo jače nego je to Mini 2. Jest brz, ali kamera mu je veliko srozavanje s obzirom da sam imao N8, Player vrlo često reproducira samo mp3, ne i ostale formate i zna tu i tamo "štucati" na pjesmi.

Trebao bih preporuku već iskusnih korisnika Androida-čime nadomjestiti Mini2? Trebam nešto jače, prvenstveno u kameri i Playeru.
    Recimo da granicu postavim do 2000kn. I, da, koji brand je dosta dobar? Samsung, Sony, LG...?
    Da, ekran da bude "pristojan", recimo 4 inča dijagonale. Da se može lijepo koristiti jednom rukom.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Glede playera, pronjuškaj netom ili marketom za nekim music/video playerom. Svaki od njih je bolji od defaultnog i sviraju dosta formata. Npr PowerAmp za glazbu i Dice Player za video su moji favoriti. Siguran sam da će isti sasvim dobro raditi i na Mini 2.

Dobar si limit postavio s parama i dijagonalom. Osobno sam prešao s 3,7" na 4,3" i to je to, sasvim ugodno za korištenje, ne preveliko. Za 2000kn u oglasniku bi trebalo biti dosta izbora, samo što je kamera na većini Androida osrednje dobra, recimo to tako. Po danu je dotovo svaka solidna i vrlo dobra (gledajući taj neki rang, ne one jeftinjake), a čim si unutar sobe ili na umjetnom svjetlu počinje degradacija slike. Ako ti je kamera visoko na listi prioriteta onda će ti izbor biti značajno sužen...
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Preporuka-

Sony xperia p
    oglasnik - 2000,00 kn - 2300,00 kn (novi)
    za taj novac ...... po meni nema bolje - ics-> jb, 8mpx, NFC, 1gb rama, dual-core, metal construction, 4 inca itd.

ja sam preso sa sony na samsung i moram priznat da mi jedino fale te dimenzije jer mi je samsung postao malo prevelik dok je sony bio taman
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A koja je razlika, odn. kako osim osobno uzeti u ruku, mogu vidjeti razliku u veličini ekrana? Jer, Galaxy mini 2 ima manji ekran po dijagonali od N8, a neusporedivo lakše je tipkati? Galaxy je više sužen dok je N8 izdužen model.

Zapela mi je Xperia Arc S za oko, to bi bilo nešto konkretnije, ali ne usudim se ništa raditi jer ne znam jel model zastario, ima li bugove? I neki kritiziraju Sony (Ericsson) da nije napravio pristojnu tipkovnicu (u portretnom modu).

Također, zaboravih u prvom postu napisati-baterija da traje neka dva dana. Da ne razbijam glavu svaku večer koliko mi je postotka napunjenosti ostalo. Galaxy mini je komatozan! Baterija možda malo duže od 24 sata, ali to znači svakodnevno punjenje.
    U Mobisu!

stargazer Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nemoj gledati tipkovnicu - ima ih milijon na marketu i lako je promjenis. A s baterijom ces se trebati pomiriti. Ako koristis mob kao sto ga koriste u tv reklamama onda je 1 dan realnost. Uz racionalnije koristenje 2 dana su vrlo moguca (2 dana, 1 noc). Jedni modeli imaju male baterije i malo trose, drugi imaju vecu bateriju i lose optimizirane drivere pa si na istome... Mozemo ovako do sutra Trajanje baterije je relativno i zato jedno pitanje za tebe:

Jesi razmisljao iskoristiti tog Minija do kraja? Ono, naviknuti se na OS, naci svoj setup, nacin koristenja, a s vremenom ces puno bolje znati sto mozes ocekivati od drugih modela i sto bi htio bolje jednog dana. Recimo mjesec dana koristenja bi trebalo biti ok za zaokruzenu sliku o potrebama.

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Nemoj gledati tipkovnicu - ima ih milijon na marketu i lako je promjenis. A s baterijom ces se trebati pomiriti. Ako koristis mob kao sto ga koriste u tv reklamama onda je 1 dan realnost. Uz racionalnije koristenje 2 dana su vrlo moguca (2 dana, 1 noc). Jedni modeli imaju male baterije i malo trose, drugi imaju vecu bateriju i lose optimizirane drivere pa si na istome... Mozemo ovako do sutra Trajanje baterije je relativno i zato jedno pitanje za tebe:

Jesi razmisljao iskoristiti tog Minija do kraja? Ono, naviknuti se na OS, naci svoj setup, nacin koristenja, a s vremenom ces puno bolje znati sto mozes ocekivati od drugih modela i sto bi htio bolje jednog dana. Recimo mjesec dana koristenja bi trebalo biti ok za zaokruzenu sliku o potrebama.
    Do sada sam imao uvijek high-end uređaje tako da sam pomno proučio svoj Mini. Otprilike mu znam dosta vrlina i relativno malo mana. Recimo samo jedna od vrlina je što mi stane u šaku jedne ruke i mogu slobodno tipkati. Malo me strah većih uređaja (ovih preko 4, 4.3 inča). Imam osjećaj da će mi kad-tad ispasti.
    Izgleda da me puca nostalgija za starim dobrim Symbianom.
    U Mobisu!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    u8650 sonc
    Operater
    t-sranje
    Bodovi
    4.746
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.746, Nivo: 16
    Bodovi: 4.746, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja bih ti također preporučio sony xperiu p ili čak možda s ta dva modela od 1800-2300 na njuskalu i mislim da soni trenutno nudi najviše u omjeru uloženog i dobivenog i mislim da s tim nečeš nikako pogriješiti...

o.t. i meni je strašno žao symbiana mislim da je imao veeeliki potencijal, a još mi je žalije meego-a jer po svemu što sam pročitao je imao strašan potencijal... nikako mi nije jasna politika nokie koja je imala strašnu bazu, resurse, ugled i dozvolili su si da ovise o drugima... određena populacija ima averziju prema microsoftu i zbog toga ne žele nokiu, a nokia je svojim iskustvom i brendom trebala pokupiti neke poteze od apple-a i graditi uspjeh na svome imenu koje je ljudima bilo dovoljno da izaberu Nokiu...

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja navijam za Galaxy S II

Uz malo sreće možeš ga nabaviti za oko 2 soma

Datum registracije
    Apr 2003
    Bodovi
    18.317
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.317, Nivo: 32
    Bodovi: 18.317, Nivo: 32
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galaxy S2?

Dobar telefon, ne prevelik, dobit će JB...

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    6p, BB9700
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    17.148
    Nivo
    31
    Bodovi: 17.148, Nivo: 31
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2 je polako već za muzej. Ne razumijem zašto drži cijenu kad ima novijih modela s istim specifikacijama, ako ne i boljim. Teško da će se naći novi zapakirani za razumne novce. Bolje onda uzeti neki mob koji je u rangu s S2, no noviji. Time mu je automatski veća šansa za upgrade na noviji SW.

Xperia P se čini ok, ako ti nije problem kaj ima puno neiskorištenog prostora ispod ekrana i to što ju nemreš proširiti s micro SD karticom. Kamera standardno Sonyju odlična.
    Arc S nemoj uzimati ako te strah da će ti padati iz ruke mob
    Imam običan arc doma i to je fakat pretanko i prelagano za sigurno korištenje, a da ne govorim o slikanju.

4 inča ti je idealna dijagonala za korištenje. Nije ni preveliko niti premalo. Ja imam 4.65 inča na kojih sam se naviknuo nakon tjedan dana, ali ja sam prešao sa 4 na 4.65. Čak razmišljam da ću kao sljedeći mob uzeti neki s 4 inča, čisto zbog praktičnosti.

Što se tiče tastature na nokiji i na mini 2, razlika je sigurno u touchu. Samsung ima precizniji, makar su oba kapacitativna. Zato manje griješiš.

S baterijom se pomiri da neće trajati više od 1 dana, osim ako ne uzmeš galaxy note 1 ili 2 (preveliko) ili motorolu razr maxx (nisam vidio ni jednu na oglasniku)

EDIT:

Alternativa - http://htc.mobil.hr/One_S
    ...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360

11. 'Hvala' kaže:

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lujo_zgb Pregledaj post
    S2 je polako već za muzej. Ne razumijem zašto drži cijenu kad ima novijih modela s istim specifikacijama, ako ne i boljim. Teško da će se naći novi zapakirani za razumne novce. Bolje onda uzeti neki mob koji je u rangu s S2, no noviji. Time mu je automatski veća šansa za upgrade na noviji SW.
    Sama činjenica da tako drži cijenu nešto govori, zar ne? Zašto VW Golf tako drži cijenu (barem je držao dok sam pratio cijene) kad ima novijih vozila koja su po specifikacijama ista ili bolja? Novo nije nužno i bolje. Sirove specifikacije danas ne znače puno i kao što je xlr gore rekao, uglavnom služe samo za marketing. Osobno nisam nikad imao S2 ali oduvijek slušam samo sve najbolje o njemu.

13. 'Hvala' kažu:

stargazer Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2 drži cijenu jer trenutno nudi čak i neke stvari koje mnogi ne nude (sd slot, mogućnost korištenja veće samsung baterije, MHL). Možda je za muzej, ali ne vidim da kaska. Osim ako kaskanje za konkurencijom ne računamo u gigahercima i megabajtima rama, a to je ono što marketing od nas očekuje. Najveći udarac bi bilo otkazivanje JB updatea. O tome je bolno čak i razmišljati. E tada će i cijena siguran sam znatno pasti.

One S definitivno ima previsoku cijenu za sada.

Možda ću otići malo u off:
    Prije 3-4 mjeseca bio sam u dilemi uzeti SGS2 ili One S. Prihvatio bi i taj manjak sd slota i sam pojam da je HTC sa zaključanim bootloaderom, ajde, jednom se živi. Uspoređujući scenu (naravno da sam od moba htio izvući maksimum) bilo je očigledno kako SGS2 bolje stoji. Nema nikakvih ograničenja kao kod HTC-a, sve je nekako drukčije i slobodnije, lak povratak na stock. Uzeo sam na kraju SGS2. Našao sam svoj rom i prestao pratiti scenu. Malo kasnije sam kupio i 2000mAh bateriju i 32GB karticu tako da me ukupni trošak izašao skoro 3000kn... Jesam li kupio muzejski primjerak - ne bih rekao Ovaj mob mislim koristiti isto kao i prošli Desire, barem dvije godine. Znam da je scena živa, romova ima na pretek, baterija mi traje 36h, mob radi na 800MHz (osamstotina, da. Toliko o gigahercima ). Znam da imam bolji mob nego što je One S - koji na kraju krajeva nije niti Krait verzija, lopuže HTC-ovske.

Poanta: ne kupujem najnovije mobove.

15. 'Hvala' kažu:

Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5
    Operater
    Eronet
    Bodovi
    8.254
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.254, Nivo: 21
    Bodovi: 8.254, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja bi za 2k kuna isao na Galaxy Nexus.

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    6p, BB9700
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    17.148
    Nivo
    31
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gnex nikako jer ima prevelik ekran što ne odgovara Mobyu, te baterija je kriminalno loša. Mail, chrome i facebook potroši bateriju za 3 sata konstantnog korištenja.

S2 bi bio ok kada bi se našao dobro očuvani za oko 1700 kn. Ipak je skoro 2 godine star mobitel. Suludo je dati 3000 kn za novi i zapakirani S2.

Naravno da sirove specifikacije ne znače kao nekad, no xperia i s2 imaju jednako dobro optimiziran software. Ovisi o preferenciji korisnika da li mu se više sviđa Sonyjev UI ili touchwiz.

OT: Što se tiče analogije s golfom, to mi niš ne predstavlja jer ne smatram golf izvanredno dobrim autom
    A to što golf drži dobro cijenu neću komentirati, to je ispak specifikum naših prostora.
    ...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360

18. 'Hvala' kaže:

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lujo_zgb Pregledaj post
    Gnex nikako jer ima prevelik ekran što ne odgovara Mobyu, te baterija je kriminalno loša. Mail, chrome i facebook potroši bateriju za 3 sata konstantnog korištenja.
    Možda očekuješ malo previše. Imam Motorola Atrix za kojeg je već opće poznato da mu baterija traje izvanredno dugo (u usporedbi sa većinom konkurencije), pa čak i onda ako ga koristim "konstantno" za ovo što si nabrojao sumnjam da mogu izvući puno više od 3-4 sata. Imaj na umu da unatoč raznoraznim "mobilnim" hardversko-softverskim optimizacijama današnji smartphone uređaji su ipak ustvari mini-računala (to pogotovo vrijedi za Atrix za kojeg postoji lapdock koji ga doslovce pretvara u laptop), a malo koji laptop danas ima bateriju da traje više od 4-5 sati.

stargazer Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uvijek je bilo malo nezahvalno govoriti o potrošnji smartfona jer rijetki ga koriste na jednak način pa na kraju dobiješ šumu iskustava. Ne volim ni ja o tome pričati jer se onda moraš dokazivati, a to mi se ne da Ima tu brdo varijabli, a vrlo malo parametara. Iz tog razloga sam Mobyju predložio da najprije razvije navike na trenutnom mobu, pogotovo ako voli mob iskoristiti do kraja (net uvijek upaljen, surfanje, razne sinkronizacije...). Ako koristi mob više konzervativno i pali/gasi servise prema potrebi onda bi mu baterija trebala biti najmanji problem.

Arc S mu ni ja ne bi savjetovao. Galaxy Nexus? Meni se oduvijek sviđao zbog najboljeg iskustva s golim Androidom. Danas ga ne bi uzeo jer nema sd slot, a pitanje je da li bi mi sa extended baterijom pružio autonomiju koju imam na SGS2.

Moby, nije ti lako, ha?

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moram priznati da ste si dali truda i hvala vam. SGS2-o njemu slušam već dosta dugo, dvoje kolega ga imaju i iako su iskusni u svijetu kompjutora i programiranja kažu da im bolji stroj trenutno ne treba. To mi puno govori o samom modelu, a imao sam i priliku družiti se s istim.
    Znači, u nekakvom užem izboru bi ostao jedino SGS2 za sada? Na Njuškalu ih ima i za 1700, ali s napuklim ekranima, bez jamstva etc...

Ne znam još
    U Mobisu!

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imao sam s2 i gnex. Ono što većina ovdje govori u vezi samih specifikacija i baterije je točno, pa ću se dotaknuti onog što nitko nije spomenuo.

Gnexus ima ledicu koja je meni iznimno korisna stvar i unutarnji zvučnik (za pozive) je na gnexu bolji. Zakrivljenost ekrana na prvu zvuči bezveze ali dosta donosi na udobnosti.

Sa zadnjim romovima brzina i trajanje baterije su se dosta popravili na nexusu. Meni se originalna extended baterija nije baš pokazala osobito dobra. Ono što me čudi je da je nexus jeftiniji od s2?"

Već sam pisao usporedbe, kontradiktorne doduše To samo govori koliko su si "blizu" i koliko iskustvo ovisi o softveru. To je ono što se znatno popravilo na nexusu u posljednjih par mjeseci.
    Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.

23. 'Hvala' kaže:

xlr

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    SE Play i C901, Lumia 820
    Operater
    t-mob HR, blau.de DE
    Godina
    47
    Bodovi
    14.081
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.081, Nivo: 28
    Bodovi: 14.081, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako neko može i misliti da je galaxy s2 zastario?? Pa ja rijetko koga i znam da ima neko mobitele preko tog ranga. Po meni je to i dan danas top i itekako možeš dosta s njime još dugo dugo...
    Inaće bih osobno i Arc S preporučio jer ga ima u oglasniku do 2000 kn a ako želiš android solidan i qwerty tipkovnicu da te ne zabrinjava piskaranje preporuka na xperia Pro (3.7" ekran) koji će biti sasvim dovoljan a i ima ga se novoga zapakiranog po oglasniku za 1499 kn!
    Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.909
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.909, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel ima netko iskustva sa Xperiom Pro? Naravno da zaostaje za SGS2 al qwerty me uzasno privlaci!

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što mislite o Galaxy S Plus i Galaxy S Advance? Ovaj advance mi nekako bolje leži u ruci i simpatičniji je (ako se za bilo koji Android odn. touch mobitel više može to reći), ali me zeza što su po specifikacijama to gotovo identični mobiteli. Nešto malo jači je S Plus...
    U Mobisu!

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S Advance ima dual core procesor dok Galaxy S plus ima single core. S Advance dobiva Jelly Bean dok S+ dobiva qratz

Pravi forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Jan 2012
    Operater
    Tele2 / T-Mobile
    Bodovi
    4.575
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.575, Nivo: 16
    Bodovi: 4.575, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S Advance definitivo, bez konkurencije. radi se u biti o galaxyu S2 sa 200mhz manjim taktom identičnog Cortex A9 procesora i 4"ekranom, te 5MP umjesto 8MP kamere. razlika retail cijene je nekih 30ak eura manje od s2 pa vani i nije nesto popularan, ali kod nas je u tmobileu razlika u cijeni duplo!
    Zadnji uredio mmausa : 30-10-2012 u 12:41

Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.909
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Advance ima bljeskalicu, po meni najveca prednost.

Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma svejedno bi ja S2 ,sad ih ima s garancijom i za 2000kn.nema bolje za te novce sigurno.
    samo treba bit strpljiv, sad ce blagdani pa ce ljudi produzavat ugovore pa onda eto prilike da uleti S2...

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Koji mi je najbolje uzet od ovih?
    By Qsa in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 21-01-2011, 12:21
  2. Koji MP3 player kvalitetan ali ne preskup
    By OuttaControl in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 43
    Posljednji post: 24-01-2008, 23:11
  3. Koji mob ima/drži najbolje signal
    By Vatrogasac in forum Općenito
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 02-08-2007, 21:06
  4. Odgovora: 85
    Posljednji post: 01-06-2007, 22:15
  5. Koji mobilni telefon ima najbolje igrice?
    By bubAmeZhivot in forum Općenito
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 30-07-2006, 20:06

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove