Molio bih nekoga tko je probao da mi iz prve ruke kaze koja je najbolja navigacija za HTC wildfire. Probao sam Sygic ali je sve mutno a i znao se zablokirat kad mi je najvise bio potreban.
Hvala.
Molio bih nekoga tko je probao da mi iz prve ruke kaze koja je najbolja navigacija za HTC wildfire. Probao sam Sygic ali je sve mutno a i znao se zablokirat kad mi je najvise bio potreban.
Hvala.
Ja koristim Sygic v8.14 i za sada nemam nikakvih problema
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
i ja isto..radi potpuno ok..
Pregledao sam forum u potrazi za navigacijom za wildfire, i na kraju samo ostao zbujen
Koju mi preporucujete od svih mogucih? Na win mobile sam koristio igo i bio zadovoljan, medjutim vidim nema za wildfire, tj. ima, ali rezolucija nije optimizovana? Molio bih ako neko ima iskustva da prokomentarise.
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
Ja sam imao Sygic i nisam bio zadovoljan jer je bilo mutna slika ali karte i sama navigacija odličan 5. (instalacija je prekomplicirana prema Igo-u) Instalirao sam Igo ali prvo slika je prevelika za ekran tako da su exit i back tipke jedva vidljive i teške za stisnut. a i što se tiče navigacije malo sam razočaran.(instalirane su posljednje karte nadjene na netu) neki dan sam bio u Zagrebu u KBC Rebro. prvo nije me mogao smjestit nego u neku šumu a drugo vodio me je prema Rijeci kroz centar iako sam mu stavio najbrži put. Da je barem neka kombinacija Sygic-a i Igo-a . Mislim da ćemo se malo morat strpit oko dolaska dobre i kvalitetne navigacije za Wildfire , kao što je bilo i sa Skaypom.
Kolega mi ima wildfire stock rom 2.2. kupio je stalak i punjač za auto pa bi sad neku navigacija da mu ubacim. Preporuke ?
Kako rezolucija na igo nije optimizirana? Imaš
iGOMyWay_8.4.2.139242_Android_320x240 baš za Wildfire i Tattoo.
Provjereno radi bez greške.
http://www.red-gsm.net/t45335/
Neznam kako je sa linkovima na druge forume, ako je zabranjeno, isprike moderatoru i molim da obriše. Ali uz poštovanje uploaderu nebi bilo lijepo od mene da linkam direkt na download stranicu.
Edit: prepravljen naziv datoteke (rezolucije) za wildfire.
Zadnji uredio 84737 : 02-02-2011 u 00:05
ovo je najvjerovatnije glupo pitanje, ali ja se ne kužim u to ni malo, tako da se ispričavam unaprijed.
uzeo bih HTC wildfire pa me zanima ta navigacija, dali je ona besplatna i kako zapravo radi?
hvala
Ovako ja sam instalirao na svoj HTC iGo navigaciju i radi perfektno! Na sledecem linku mozete i naci verziju 320x240,tako da vam slika nece biti razvucena i videce se sve kontrole. Samo pratite upustva koja su vam data na linku i necete pogresiti,radi bez problema... http://www.kummikud.com/android/igo-for-htc-wildfire
Takodje imate u komentarima na linku kako da skinete mape koje vas interesuju kao i jezik.
iGo navigacija je besplatna,ja je koristim a iskljucena mi je konekcija na internet. Tako da signal prima iskljucivo preko satelita. Na ovom linku imas sva upustva kako se instalira,ako ces uzeti wildfire skini verziju 320x240 da ti slika ne bude razvucena. http://www.kummikud.com/android/igo-for-htc-wildfire
Zadnji uredio HCSC : 01-07-2011 u 06:58 Razlog: spojeno
ima netko možda spremljene datoteke koje su potrebne da se instalira Igo na wildfire pa da uploada? jer ova stranica kummikud već duže vrijeme ne radi a ne mogu pronaći nigdje ono kaj mi treba,posvuda samo linkovi koji ne rade
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Jedina besplatna navigacija je Google Maps, sve ostalo se placa.
...a i na google maps ti se plača data promet. Za ostale kao što ravilov veli plačaš licencu ako se ne snađeš... gdije nemaš nekog data prometa
HC4L
Ima sve na forumu
Navigacija na mobitelima
ili link u mom potpisu
Bookmarks