valjda sam jedini na svijetu koji je uspio soft-hard brickat galaxy mini![]()
Hvala što ste bar pogledali temu.
možete ključat, mobitel ide u ponedjeljak u servis
![]()
Pozdrav društvo, evo mene malo u samsung vodama
Zapeo sam u jednom dijelu i sad naravno, imam brickan telefon, kojeg računalo prepoznaje napola, dok ODIN ne pokazuje znakove života i nemam mogućnosti ponovno zapisati firmware gore.
O čemu se radi?
Flashao sam preko stock recoverya ICS gore prije nego sam vidio na xda da se treba zapisati novi cwm ili neki drugi noviji recovery. Prvo mi baca grešku tpm/sideload kad god pokušam instalirati novi recovery, ne mogu napraviti factory reset ni ništa. Ulazi mi normalno u recovery, samo ništa ne mogu instalirati. Pokušao sam sa nekoliko romova, neki i prođu normalno, ali uređaj se neće bootati i kad se pali, samo stoji samsung logo i neće dalje.
Kad uđem u recovery, stoji mi točno greška:
Appling Muti-CSC
E: failed to mount /system (invalid argument)
a kad probam nešto instalirati iz tog recovery-a javlja grešku:
E: error in /tpm/sideload/package.zip
Napominjem, paketi koje sam downloadao su 100 posto ispravni, kartica je uredno formatirana.
Nakon toga, pokušao sam sa ODIN-om. Uđem u download mode, no mob mi je prepoznat kao modem mode. Drivere sam instalirao, kabal imam dobar, sve one cake što pišu na xda sam isprobao. Dakle, uređaj mi je instalirao ajmo reći normalno. No u modem mode-u je samo dok upalim download mode.
Kad ga prebacim u recovery mode, tada mi prepozna sljedeće:
-samsung usb CDC composite device (to se nalazi pod USB controllers i to je normalno instalirano
-CDC abstract control model (ACM)
-CDC ACM data
-CDC Obex data
-CDC object exchange
ove zadnje stavke nisu dobro instalirane, no kad pošaljem da traži driver u folderu gdje su raspakirani driveri od uređaja, govori da driveri nisu nađeni.
Postoji li mogućnost da mi računalo nije uspjelo instalirati sve drivere s obzirom da sam ih instalirao nakon brickanja a ne prije?
Postoji li mogućnost da uspijem manualno forsati da prepozna drivere i instalirati ih?
Postoji li ikakav način da ga natjeram da se spoji sa ODIN-om i da mu mogu zapisati službeni GB ROM?
pomagajte ljudi, mrsko mi je nositi ga na servis...![]()
valjda sam jedini na svijetu koji je uspio soft-hard brickat galaxy mini![]()
Hvala što ste bar pogledali temu.
možete ključat, mobitel ide u ponedjeljak u servis
![]()
ak nisi riješio pitaj čovjeka koji je obradio ovu temu meni je pomogo (http://www.warezhr.org/forum/showthr...laxy+mini+plus)
Bookmarks