Pa, koliko ja znam, ako nisi prebacio one podatke od iTunesa na novi komp (u kojima piše sve o mobitelu, backupi, muzika i sve te piz**rije), onda mislim da će ti ga htjeti staviti kao novi uređaj. Eventualno možda ako autoriziraš svoj Apple ID u iTunesima, možda ga ona prihvati (nisam nikada pokušavao na novi komp spajati mobitel, tako da nisam siguran).
A i ne znam da li su možda sad nešto promijenili kada je došao iCloud, možda se sa iClouda (ako imaš iOS 5) može povući taj backup pa da se spremi na komp.
Jesi ga probao spojiti? Ako te ne traži da ga sinkroniziraš i da ga podesiš kao novi uređaj (dakle, ako ti samo prikaže iPhone kao i inače), onda stisni desni klik na iPhone i Transfer Purchases (naravno prvo autoriziraj Apple ID gore u iTunesima), onda se prebace aplikacije.
Što se tiče pjesama, u iTunesima označi da si sam želiš organizirati glazbu i video na iPhoneu, pa si možeš prebacivati muziku na drag-n-drop način preko iTunesa, bez potrebe za sinkronizacijom.
Slike se ne bi trebale prebrisati pošto su one neovisne o kompu (kao digitalni fotoaparat, gdje god uštekaš aparat slike su uvijek na aparatu/kartici), tako da se ne mogu izgubiti sinkronizacijom.
Kontakte nebuš izgubio ako ih imaš sinkronizirane npr. sa googleom, ili tako nešto, pošto su spremljene na server.
Nadam se da sam ti odgovorio na sva pitanjaslobodno pitaj nešto ako nisi siguran 100% u nekaj, da ne bi bilo "nismo znali"
![]()

slobodno pitaj nešto ako nisi siguran 100% u nekaj, da ne bi bilo "nismo znali" 
Bookmarks