kad god pokušam spojiti mob ma komp, on se ne uspije spojiti, veza postoji jer mob pokazuje signal da se puni, s tim da se prva 2 dana spajao ma komp bez problema
kad god pokušam spojiti mob ma komp, on se ne uspije spojiti, veza postoji jer mob pokazuje signal da se puni, s tim da se prva 2 dana spajao ma komp bez problema
probaj malo ugasit komp i mob, izvadit bateriju, pa ponovno! Ako neće, onda su ti se driveri zblesirali...
probo sam s baterijom i kompom ali i dalje ne radi šta da radim s driverima?
a ništa, ponovno reinstaliraj drivere!
koje drivere točno, gdje ih mogu naći i kako ?
Probaj malo da koristis SEARCH
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=13613
ako kojim slučajem nisi uspio rješit problem, probaj si skinut stariju verziju MPT na netu, meni je tak išlo sa V3. Mislim da sam imal verziju 3.2 (uglavnom originalnu koju sam dobil s mobom), skinul sam 3.0 i sve je normalno delalo.
Izgleda da nisi resio problem sa drajverima, a kojim slucajem imas kupljenu verziju XP-a microsoftov centar u Zagrebu poslace ti fix-eve odnosno drajvere za OS (Q814560 i Q816843_WXP) odnosno za mob i instaliraj ih, ako ne javi se na pm poslacu ti.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Bookmarks