-tako ti je na svim 6600 snimanje je 9 sekundi i jedino to mozes malo produziti ako stavis snimanje bez zvuka znaci samo video bez audia!
Evo imam jedan problem,a to je:na mobitelu mogu snimati najviše 9 sekundi (koristim real one player),neznam šta trebam napraviti kako bih to produžio ili možda koristim program na kojem je to nemoguće,mislim da npr. koliko imam memorije na mobitelu da mi snima,dok mi se memorija ne popuni video isječkom!
ISPRIČAVAM SE AKO OVA TEMA VEĆ POSTOJI NA FORUMU,AKO JE IMA NEGDJE MOLIM LINK.TRAŽIO SAM ALI NEMOGU NAĆI,TAKO DA MISLIM DA NEMA.![]()
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
-tako ti je na svim 6600 snimanje je 9 sekundi i jedino to mozes malo produziti ako stavis snimanje bez zvuka znaci samo video bez audia!
Ima program, Crystal player koji snima koliko ima memorije.
Inače, to je na 6600 ograničeno kao max koji možeš poslati via MMS. Ja bih rekao još jedan od mnogih Nokijinih bisera!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
camcorder pro također , phillips mislim .... odlično radi ..........
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
da camcoder je bolji od philips cam pro-a i brži je pri pokretanju
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks