Treba mi neki program koji ce snimati video razgovor(koji ce se odrzvati prek MSN-a)...
Treba mi neki program koji ce snimati video razgovor(koji ce se odrzvati prek MSN-a)...
To ne postoji!!
ne postoji ti to i što će ti to? lol
Seriously?
A nije baš istina da ne postoji... Može se sa screen capture programčićima, evo ima nešto na Googleu o tome... Nešto od prvih linkova će poslužiti ja mislim...Izvorno postao Compov
http://www.google.com/search?hl=en&l...am&btnG=Search
A nekak imam feeling da znam što će mu...![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
mislim da znam na sta mislisIzvorno postao DJ DeVelox
![]()
i probao jesam sa tim, ali samo mi snima moju web cam.. a ja bi da snima od toga drugoga lika sa kim se dop, njegovu web cam![]()
Misliš ono što on vidi?... Eh pa to je sad već malo teže snimiti baš... Ali da mu ubaciš recimo trojana nekog... Ali vrlo teško jer niti jedan nema live refresh slike... Uglavnom recimo nekog trojana si nabaviš i staviš da bude refresh svake sekunde i gledaš njegov desktop "live" i onda si to snimaš... Također možeš i sa remote administration programima koji su legalni ali se moraju obostrano instalirati i povezati naravno sa postavljenim passwordom i tako dalje... To je već nešto što ti neće previše pomoći...Izvorno postao prof.Immortalis
Ovo sve govorim hipotetski nisam nikad probao...(a ne, nisam...
)
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Opet ja..
sa cim da snimam streaming?
gledam neki video preko winampa(streaming), i kako da to snimim?
I video, i audio?
Bookmarks