Pozdrav,
imam jedan problem. Član sam zajedničke poslovne tarife Mobile START (200kn mjesečno) i htio bih raskinuti ugovor, veže me kupnja mobitela i imam još 6 mjeseci. Kao prvo, već 5 dana im ne radi kako treba nekakva aplikacija za izračunavanje naknade za raskid ugovora, a kao drugo kaže mi ženska na SZK da trebam platiti 330kn na osnovu ostatka naknada (kakvih naknada?), tj. 55kn mjesečno. Odakle im baš 55kn mjesečno? Ja sam član i ne plaćam nikakvu naknadu, a pretplata (200kn) će se nastaviti plaćati i dulje od tih 6 mjeseci. Znači uz moj raskid bi se teoretski nastavilo plaćati 255kn mjesečno??? To nema nikakve logike i nezakonito je. Drugi izračun koji računa na osnovu ostvarene pogodnosti pri kupnji mobitela im ne radi. Mislim sramota, već 5 dana mi ne znaju reći pravu informaciju, a ovo što su mi rekli je nebuloza.
Ja želim prebaciti broj u drugu mrežu. Jel moguće pokrenuti postupak pa da se ja onda kasnije natežem s njima, mislim da imam puno pravo, boli me briga što oni ne mogu izračunati naknadu i što pričaju nebuloze.

Odgovori uz citat

Bookmarks