Definitivno jako zanimljiv mobitel, preklopni i android, prodaja bi morala biti uspješna, to se čekalo!
Eto ga, napokon i za ljubitelje preklopnjaka
Android™ 2.3
800Mhz processor
HSDPA up to 7.2 Mbps for download and Quad-band EDGE
Front-facing VGA camera for video chatting with friends and family
3.2 "HVGA touchscreen
Bluetooth®-compatibility
512 MB RAM
Wi-Fi b/g/n
1540mAh battery for up to 9 hours of Talk Time and 500 hours of Standby Time
više
po dizajnu skoro pa isti V8/V9![]()
Definitivno jako zanimljiv mobitel, preklopni i android, prodaja bi morala biti uspješna, to se čekalo!
Bezveze, bolje da su stavili hardversku tipkovnicu, a ne dva ekrana, tj. jedan ekran, a ovo gore je prozor.
odličan uređaj, mislim da ću ga kupiti. jedva čekam, obožavao sam dizajn V8 motorole, stvarno pun pogodak. Kad izlazi i hoće li u europu?
ovaj mob bi (uz neku ok cijenu) bio super izbor za moju majkudoduse, da nema ovog prozora
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
mozes gledati kroz svoj prozor i kad nisi doma.
da, nisam uočio da se radi o prozirnom staklu. također mogu reći bezveze, zašto nisu ugradili 3 ekrana. to je vrlo lako izvedivo, V8 je imala 2 ekrana. umjesto fizičke tipkovnice, mogli su staviti ekran. Ali eto. ne vidim stvarno svrhu ovog prozirnog preklopa. ko zna, možda se kroz taj prozor budu vidjele gole ženske po cesti.![]()
pa takve šeme su imali na onoj staroj A seriji smartphone-a... iskreno i meni bezveze
da. točno. ali fora je mobitel. jedino mi se ne sviđa što je na 2.3. vrijeme je da se implementira taj ICS konačno
Nisu valjda imali ideju kako napraviti preklopni Android based telefon pa su samo dodali preklop koji nema osobitu svrhu...
pa i nije baš da nema svrhu, štiti unutarnji ekran od ogrebotina i oštećenja.
Onda si možeš kupiti futrolu koja služi istome...A ovo mi djeluje nezgrapno i smiješno...
da, ali iz futrole moraš stalno telefon vaditi van da bi nešto radio. mislim, mene zbog tog futrole živciraju.
ali opet, ako su taj preklop napravili samo zbog toga, to je jako loše. jedina svrha mu je još zvučnik koji je unutra ugrađen. ne znam. fora mi je što je preklopni, no opet, bezveze mi je što je to prozirno i što nema neke značajne svrhe.
sumnjam da će se nešto proslaviti. osim ako ga ne stave za neku smješnu lovu.
Bookmarks