Čisti Photoshop... Uostalom, pogledajte naziv fotke...
Iako sve zvuči dobro...![]()
The camera is not same as W800/K750. Its similar. This one is made by Sony themself (the one for W00/K750 is not).
- Similar design as Z200.
- The color will be white and light gray. It is possible there will be a black
- The front will have a big color display and with the buttons on the front as well it can be used as a full fledged MP3 player when closed (only need to be open to make phone calls).
- 300 MB internal memory.
- MS DUO PRO external memory support (512 MB will be provided)
- It will have edges made of rubber, which makes it durable against shocks. In general its built as a sports Walkman.
- Has a built-in step counter.
- Bracelet will be provided as well with which one can attach the phone to the arm or wrist (practical when jogging).
- Stereo headphones
- Supports push-to-talk
- Has a 2 MP camera (manufactured by Sony themself). Can be started with an external button on one of the sides.
- On the back there will be an external speaker.
- With this new phone SE also seem to have started a partnership with Adobe. The new Walkman will have a picture editing software from Adobe.
- Tripple band.
- Supports Edge, Bluetooth, Ir etc.
![]()
Čisti Photoshop... Uostalom, pogledajte naziv fotke...
Iako sve zvuči dobro...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Slažem se...nekome je bilo malo dosadno pa je dao mašti na volju...
Bom Chicka WahWah
al dobru mastu ima, bilo bi lijepo kad bi stvarno taki izasao
iPhone 5s 16 GB
netko je ocito imao viska vremena.....
.....cute but psycho.....
Ovo s nazivom je super.A i ne mogu vjerovati da ljudi nasjednu na takve "dizajnerske" podvale... dobro, tu sam malo subjektivan, jer mi je Photoshop svakodnevni posao.
dobra ideja, ali je stvarno ulta ružan. Z200 je meni najružniji mobitel koji je ikad proizveden.
...a i nije se baš potrudio kod crtanja - vidi se da su linije i "tipke" crtane... a ime - Ny_SEmobil_Fejk_s.jpgIzvorno postao whiteboy
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
taj naziv sam i ja odmah vidio kad sam radio ovaj topic, ali reko, pa mozda nije, da vidim sto ce ljudi rec, i eto imao sam pravo, kao i svi vi...
Bookmarks