...javljeno na twitteru, ako eto netko nije znaoIzvorno postao Twitter
...
...javljeno na twitteru, ako eto netko nije znaoIzvorno postao Twitter
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kasne samo malo više od godinu dana s time![]()
Ajde da su poslusali zahtjeve korisnika makar i nakon godinu dana!
Konačno! Još da makar push srede..
- Opera user
--- COD2 expert
još prije nešto malo više od mjesec dana bih svakako pozdravio tu gestu.
Danas mi uz gigabajte koje nude druge mreže, ušparanih 90 kb po sesiji uopće više ne dolazi nimalo do izražaja.
Čuvali su tu akciju za neki "poseban" dan, ali...
Da li to samo meni izgleda kao potez očajnika?!
Every man is a genius until he opens his mouth.
ili ocajnika ili tatu boli kuki trenutno jel se bazira na simpu
Ja to ne vidim takvim, ovo su uveli, odnosno izmjenili bez neke medijske pompe i sl. Jednostavno su ispravili ono što nas je smetalo. Jest da bismo bili sretniji da je bilo prije, ali... No, definitivno ovo ne vidim kao "odgovor" na ponudu konkurencije, jer bi to bilo smiješno i deplasirano. Odgovor, u pravom smislu riječi, tek očekujemo i svi se slažemo da valja nešto mijenjati u ponudi kako bi ostali konkurentni.
Ma nemoraju ništa ni mijenjati, bitno da je konkurencija ponudila nešto jeftinije, više i bolje - ko da je bitno kako se operater zove. Može se zvat i krastavac što se mene tiče...nemora nužno biti ni bonbon ni rajčica...
Umjesto bonbone ubaciš rajčicu u mob i peglaš dalje za manje pare...a bonbonu staviš u neku staru praču i zoveš ljude na bonbonu...Ima i mobova za dvije SIM kartice...pa i 3 (stane i krastavac)
*neću posve prijeći na rajčicu jer na bonbonu imam 15ak ljudi što prijatelja što rodbine...
Po meni je i 10kb pljačka - samo malo manja pljačka...zato jer meni kaže "Imas jos 94,08203 MB" - ako mogu izmjeriti tako sitno koliko sam potrošio onda mogu sukladno sasvim detaljno i naplatiti na petu decimalu...ajd 1kb je razumna mjerna jedinica - ali očito mogu mjeriti i sitnije!!!
Zadnji uredio mlesic : 17-04-2012 u 18:27
a šta kažeš da obr. jed. bude 1 b i da je paket od 1 TB?ili bi i onda pljačkali?
Zašto kritizirate svaki potez bonbona? Sada ispada da sam fanboy ili nešto, ali...
Da, bilo bi lijepo da je 1 kb obr. jed., i da su paketi veći, i svašta to, ali možda je njima to teško realizirati.
Ne želim ovime pokrenuti svađu ni ništa, ali, istina je da nema puno ljudi kojima paše sve na bonbonu. Barem ovdje.![]()
One day, sky went blue...
Ne želimo 1TB nego želimo FLAT, a to je beskonačno TB!!! Naravno, to ćemo i pošteno platiti...a obračunska treba biti sukladna trenutnim mogućnostima tehnologije i stanja kod konkurencije (bilo u hrvatskoj bilo u svijetu)...Znači, 1kb bi bio realnost. 100kb je bilo realnost prije 12 godina. Ta nisam to ja izmislio. Prije 12 godina je 100kb bilo mislim 5 kuna - jel to znači da treba biti i danas 100kb=5kn?
A kod bonbona kritiziramo samo loše poteze ili nedostatak dobrih...![]()
Nek bonbon pokrene revoluciju il brutalku.sad je 60kn previse za veliki paket razgovora,kad teletina nudi smart 30.inace imaju najbolji pristup korisniku,najbolje uredjenu web stranicu i bonove za sitnis.al moze jos bolje od toga.BOnbon cekamo !
O tome pisemo u ovoj temi:
http://cafe.mobil.hr/threads/73898-R...rutalnu-tarifu
dok je ovdje sve receno...do sljedeceg smanjenja obracunske jedinice![]()
Bookmarks