VIP nema fiksnu telefoniju.Izvorno postao Franziskaner
T-Com ti dere po sekundi tek nakon 1 minute...
Tako da eto, negativni odgovori, nažalost
bok,
imam problem. meni treba neki fiksni operater koji nudi obracunsku jedinicu 1 sekundu.
optima se preserava da nudi 1sec, al ne kaze da je uspostava poziva 6 lipa. a h1 ima zelenu tarifu gdje je isto 1 sec, ali nema uspostava poziva... ALI: nude samo 300min pa onda se automatski prebacuje na crveni tarif koji opet ima uspostava poziva... a t-com... ma o njima nezelim ni pisati!
sada moje pitanje: jel ima u HRV bilo gdje, il bilo sta da nude samo cisto i sve jasni 1sec obracunsku jedinicu i bez uspostava poziva?
jel vip ima fiksnu telefoniju?
VIP nema fiksnu telefoniju.Izvorno postao Franziskaner
T-Com ti dere po sekundi tek nakon 1 minute...
Tako da eto, negativni odgovori, nažalost
Kod tcom imaš isto po sekundi uz naplatu uspostave poziva, ali vjerojatno je općenito najpovoljnija ona kad počinje obračun po sekundi nakon prve minute.
A da razmislis o VIPMe prepaid kartici i aktiviras tarifu FIKSNA:
pretplata 30kn
minuta 0,10 kn
obracunska jedinica je 30 sekundi, a svaka je naknadna 15 sekundi
ukupno 500 min.
To je za sada najpovoljnije ako ne pricas vise od 500min. i ne treba ti prava fiksna linija (citaj internet, da te neko zove na fiksni)
Udruga Potrosac optuzila je VIP za obmanjivanje korisnika zbog tarife FIKSNA jer su detaljnom racunicom dosli do saznanja da korisnik gotovo nista ne ustedi koristeci tu opciju.
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=392346&postcount=74Izvorno postao JBT
ma treba mi u biti 15 isdn linija (tj. 30 linije ukupno), ali mora biti 1 sec i bez obracunske jed.
Bookmarks