Kao što se vidi iz naslova...nakon 1 godinu i 10 mjeseci rada krepao je moj K800![]()
I to u najgore vrijeme...išao na more i već prvog dana krepao, tako da nemam niti jedne slike sa Zrća...niti jedan video ni slično...zbog toga mi najviše žao![]()
Pa ako bi možda tko ovak od oka mogao znati kaj mu je došlo...naime dogodilo se sljedeće...
Budući da je odkodiran na sve mreže...stavio sam u njega tomato karticu i pričao...i tako sam znao više puta...e sada na tomatu sam imao nekih 5 kn i pričao sam tako dugo dok se nije veza prekinula...i ja normalno izvadim karticu stavim t-mobile i želim ga upaliti kad ono ništa...ne pali se ekran je crni i ništa se ne događa...ono wtf![]()
I nakon toga pokušao sam sve načine da ga upalim...jednostavno ne reagira ništa...sve je crno...no ono kaj sam primjetio kada ga želim upaliti, dole gdje je infra red zasvjetli crvena lampica 3 puta...i tako svaki put kada stisnem tipku za paliti mobitel...baterija je puno tako da u njoj nije problem...
I kaj da sada ja radim? Da ubacim neki novi softver,makar se ni ne pali kada stavim puniti na struju, tako da to ne dolazi u obzir....očito bi morao ići na servis i nadati se da nije veliki kvar...jer fakat ljubitelj sam SE modela, pazio sam i mazio svoj K800...nema ni jedne crtice na sebi,ne škripi poklopac baterije, poklopac kamere je odličan, ne klima se jako a joystick radi savršeno, tvrd je i ko novi je...tako da mobitel je prva liga i žao mi ga jako
U najgorem slučaju ako je kvar veći morat ću ga prodati![]()
Ima tko možda kakvu ideju nakon ovoga?

Odgovori uz citat
Bookmarks