Kao što se vidi iz naslova...nakon 1 godinu i 10 mjeseci rada krepao je moj K800

I to u najgore vrijeme...išao na more i već prvog dana krepao, tako da nemam niti jedne slike sa Zrća...niti jedan video ni slično...zbog toga mi najviše žao

Pa ako bi možda tko ovak od oka mogao znati kaj mu je došlo...naime dogodilo se sljedeće...

Budući da je odkodiran na sve mreže...stavio sam u njega tomato karticu i pričao...i tako sam znao više puta...e sada na tomatu sam imao nekih 5 kn i pričao sam tako dugo dok se nije veza prekinula...i ja normalno izvadim karticu stavim t-mobile i želim ga upaliti kad ono ništa...ne pali se ekran je crni i ništa se ne događa...ono wtf

I nakon toga pokušao sam sve načine da ga upalim...jednostavno ne reagira ništa...sve je crno...no ono kaj sam primjetio kada ga želim upaliti, dole gdje je infra red zasvjetli crvena lampica 3 puta...i tako svaki put kada stisnem tipku za paliti mobitel...baterija je puno tako da u njoj nije problem...

I kaj da sada ja radim? Da ubacim neki novi softver,makar se ni ne pali kada stavim puniti na struju, tako da to ne dolazi u obzir....očito bi morao ići na servis i nadati se da nije veliki kvar...jer fakat ljubitelj sam SE modela, pazio sam i mazio svoj K800...nema ni jedne crtice na sebi,ne škripi poklopac baterije, poklopac kamere je odličan, ne klima se jako a joystick radi savršeno, tvrd je i ko novi je...tako da mobitel je prva liga i žao mi ga jako

U najgorem slučaju ako je kvar veći morat ću ga prodati

Ima tko možda kakvu ideju nakon ovoga?