Do 28. 02. 2013, razgovori unutar mreže bez uspostave poziva i za 0kn!
http://www.multiplusmobile.hr/tarifa...le-tarifa.html
Do 28. 02. 2013, razgovori unutar mreže bez uspostave poziva i za 0kn!
http://www.multiplusmobile.hr/tarifa...le-tarifa.html
Zadnji uredio igor999 : 02-10-2012 u 07:08
Misliš li možda do 28.02.2013![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ovo je živa sprdačina.
Konkurencija za 30-50 kn nudi brda i doline, a ovi se cigane sa 5 SMS-ova.
I još traže da kupuješ u preskupomu Konzumu!?
P. S.
"Korisnik sudjeluje u akciji slanjem KODA s Konzum računa ili iz MultiPlusCard knjižice pogodnosti
koju će korisnik dobiti na kućnu adresu, sa svog MultiPlus mobile broja na broj 80979."
Uopće ne piše je li slanje poruke na 80979 besplatno!
Nemoj biti smiješan.
Sve druge mreže za 30-50 kuna nude brda i doline, a ovi se sjetili besplatnih razgovora unutar mreže.
S kim ćeš razgovarati ako nemaju 500 korisnika?
Osim toga, to nije trajna ponuda.
Moraš shvatiti da postoje ljudi sa "blesavim" telefonima kojima je glavno da mogu laprdati cijeli dan. Iznenadio bi se koliko takvih ljudi ima, nisu svi dovoljno urbani da imaju smartphone i surfaju, telefoniraju i bog zna šta. A ako ima već konzum pokloni karticu... zašto ne bi iskoristili besplatno unutar mreže. Meni je bonbon super sjeo i kada je imao 0.7kn po minuti jer sam imao free razgovore unutar bonbona što mi je bilo najvažnije i tih 0,7kn prema drugima mi je bilo ok, jer nisam puno zvao izvan mreže. sada kada su mi svi prešli na bonbon ja mjesečno potrošim 10-15min izvan mreže i to me košta bjednih 10kn. J bih multiplus eventualno uzeo kao dodatni broj ukoliko bi htio s nekim do besvjesti pričati unutar te mreže, ali nikada ne bih uzeo primjerice brutalnu tarifu jer je meni katastrofa neisplativa, dok ju drugi veličaju. Ali nismo svi isti...
jedina fora je tu kaj možeš te multiplus bodove pretvorit u kune na računu
Da su ovakvo nesto ponudili prije 5 godina, imali bi hrpu korisnika. No, unatoc tome i nije tako lose, osim sto je promo.
NOVO:
Nadoplatite li svoj MultiPlus mobile račun bonom
od samo 30 kuna možete:
Razgovarati 800 minuta s MultiPlus mobile korisnicima
Razgovarati 40 minuta s korisnicima drugih mreža.
Poslati 25 poruka prema korisnicima svih mreža.
Sakupiti 37 MultiPlusCard bodova.
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Priblizava se kraj besplatnih razgovora unutar multiplusmobilea. Sta li nas ceka ta tri dana? Osobno ne znam nikoga tko je na toj mrezi
Evetualno kao VPN Konzumu.Izgleda da svi cekaju ozujak pa da objave neke nove tarife ( bonbon, tele2 i multiplus )
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Svakom nadoplatom računa do kraja godine dobivate dodatne kune na vaš račun:
za bon u vrijednosti 60 kn dobivate dodatnih 20 kn
za bon u vrijednosti 90 kn dobivate dodatnih 30 kn
za bon u vrijednosti 180 kn dobivate dodatnih 75 kn
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Jel zna netko kako ide zamjena za bodove multiplusa? Koliko bodova treba skupit za koliko kuna na racunu?
Bookmarks