Danas mi je stigao Tele2 račun i neugodno sam se iznenadio kad sam našao na ispisu 5 poziva na broj 0951000223 u trajanju od 2-5 sekundi koje su mi naplatili 7,497 kn, svi u roamingu u dva odvojena dana koje sam bio u Sloveniji.

Zovem ja SZK i pitam WTF, koji je to broj, i kaže tip: govorna pošta koja se re-routala, kao neko me zovne i ne dobije me, a moj mobitel zovne govornu poštu "Kako biste znali tko vas je zvao"

Ja njemu... dobro, bio sam mjesec dana u Veneciji i nijednom mi se mobitel nije sjetio izvoditi ove akrobacije, pa mi recite ko mi ju je u međuvremenu uključio da mu mogu j***** m**** (šta bi dobio 5000kn račun onda?) i nakon "Pričekajte molim" par minuta kasnije

"Znate, vi koristite dotičnu mrežu (Si.mobil) jer vam oni to dopuštaju, a oni su vam i uključili govornu poštu. Morate njih nazvati da ih pitate kako je možete isključiti"

WTF opet???

Znači, sad je po srijedi roaming terorizam? Kao, strani telekomi nam iz zasjede upale govornu poštu i imaš dvije opcije: ili se javi na poziv i plati 2,96 dolazni u roamingu, ili se nemoj javiti pa ćemo ti uzet 7,497.

Je li ovaj SZKovac mene farba, prikriva krađu ili šta? Ne mogu vjerovat da je došlo do toga da moram isključiti mob prije prelaska granice da me ne bi iznenadili slučajni dolazni pozivi?????