Dakle, nakon dugo dugo razmišljanja što kupiti, ipak sam se odlučio za superzoom aparat. Razmišljao sam i o DSLR-u, ali sam zaključio da za to jednostavno nemam dovoljno novaca. Fotografijom se bavim amaterski i u zadnje vrijeme me jako zainteresirao taj nazovi hobi. Odlučio sam da je superzoom dobar izbor prije prelaska na kakav DSLR aparat, ako se nastavim baviti fotografijom. Sljedeći aparati su u izboru za kupnju:
1. Panasonic Lumix FZ100
2. Canon SX30IS
3. Pentax X90
4. Sony DSC-HX1
Ne obraćajte pažnju na redoslijed. Dakle ne znači da mi je Panasonic prvi izbor ili Sony posljednji. Iako nakon dosta pročitanih recenzija zasad možda malo naginjem Panasonicu.
Dakle, ono što volim je makro fotografija svega i svačega. Dakle ne samo cvijeće ili insekti, nego zbilja svašta. Dakle to je nekakav prioritet. I zato me zanima što mislite koji bi od gore navedenih aparata bio najprikladniji za makro? Naravno, osim makro slike okinuo bi u koju sliku prirode ili portret. Kvaliteta fotografije mi je također jako bitna. Vidim da gospodin Bimbi jako puno zna o fotografiji, pa bih između ostalog volio ćuti i vaše mišljenje. Također molim vlasnike bilo kojeg od ovih modela da kažu svoje mišljenje, a i pokoja fotografija kao primjer ne bi bila na odmet. Zahvaljujem.

Odgovori uz citat
Bookmarks